Τελευταία Νέα

2/6/16

Πλατανιάς : Ανακοίνωσε τον Βιτάλι Πριντέτα!

Πριντέτα
Ο Βιτάλι Πριντέτα δοκιμάστηκε για αρκετές μέρες στον Πλατανιά και εντέλει το προπονητικό επιτελείο εισηγήθηκε την απόκτησή του. Έτσι, την Πέμπτη (2/6) η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ουκρανού στόπερ.
Στην απόκτηση του Βιτάλι Πριντέτα προχώρησε η ΠΑΕ Πλατανιάς. Ο Ουκρανός αμυντικός βρέθηκε στα Χανιά λίγες μέρες μετά τη λήξη του πρωταθλήματος και όλο αυτό το διάστημα έκανε προπονήσεις. Τελικά η διοίκηση από κοινού με το προπονητικό επιτελείο αποφάσισαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.
Ο 23χρονος δεν λογίζεται ως πρώτη λύση, αλλά από ό,τι φαίνεται θα πάρει τις ευκαιρίες του μέσα στη χρονιά. 
Η ανακοίνωση:
"H ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την απόκτηση του Ουκρανού αμυντικού Βιτάλι Πριντέτα (Vitaliy Pryndeta). Ο γεννημένος στις 2/2/1993 στόπερ υπέγραψε με την ομάδα μας διετές συμβόλαιο συνεργασίας.  Ο Πριντέτα αγωνιζόταν στην Volyn Lutsk, έχοντας ξεκινήσει από την U17 της συγκεκριμένης ομάδας το 2009.
Εχει συνολικά 39 συμμετοχές στην Premier Liga της πατρίδας του, ενώ έχει αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα υποδομής της εθνικής ομάδας της Ουκρανίας, από U17 μέχρι και U21, μετρώντας 44 συμμετοχές και 2 γκολ. Εχει ύψος 1,97μ και μπορεί να παίξει τόσο ως αριστερός στόπερ, όσο και ως αμυντικό χαφ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου