Τελευταία Νέα

2/6/16

ΑΕΛ : Τέλος ο Σάκης Τσιώλης!

Τσιώλης
Η συνεργασία του Σάκη Τσιώλη με την ΑΕΛ ολοκληρώθηκε. Ο Καρδιτσιώτης προπονητής συναντήθηκε με τον Αλέξη Κούγια, δεν προέκυψε συμφωνία και οι "βυσσινί" θα πορευτούν με νέο τεχνικό από εδώ και στο εξής.
Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΛ. Την Πέμπτη (2/6) ο Σάκης Τσιώλης συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη Αλέξη Κούγια, προέκυψε διαφωνία τόσο στον σχεδιασμό, όσο και στην επάνδρωση του προπονητικού τιμ, με αποτέλεσμα να μην ανανεωθεί η συνεργασία τους.
Ο Καρδιτσιώτης προπονητής καθοδήγησε την ΑΕΛ σε 12 παιχνίδια στη Football League, με απολογισμό 10 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, οδηγώντας την στην εξασφάλιση της ανόδου. Στην ΑΕΛ υποστηρίζουν ότι για τουλάχιστον δέκα μέρες δεν θα ασχοληθούν με το θέμα του προπονητή. Είναι δεδομένο, από την άλλη, ότι μέσα στο διάστημα αυτό θα "τρέξει" ο μεταγραφικός σχεδιασμός.
Η ανακοίνωση: 
"Πριν από λίγη ώρα με κοινή απόφαση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ και του προπονητού κ. Σάκη Τσιώλη αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΕΛ με τον μέχρι τώρα προπονητή της. Μεταξύ των δύο υπεγράφη κοινή δήλωση ότι ο λόγος της λύσεως της συνεργασίας είναι ότι υπήρξε διαφωνία τόσο στο σχεδιασμό της ομάδος όσο και στην επάνδρωση του προπονητικού τιμ.
Το Δ.Σ της ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας ευχαριστούμε τον κ. Σάκη Τσιώλη για τα όσα προσέφερε μέχρι τώρα στην προσπάθεια της ομάδας μας για την επάνοδό της στη Super League και του ευχόμαστε την καλύτερη επιτυχία στην προπονητική του καριέρα αλλά και στην προσωπική και οικογενειακή του ζωή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου