Τελευταία Νέα

3/6/16

Ανανέωσε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Δημήτρης Ιτούδης!


Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε την τριετή επέκταση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος οδήγησε την "ομάδα του στρατού" στην κορυφή της Ευρώπης μετά από οκτώ χρόνια!
Οι επαφές ολοκληρώθηκαν, οι συζητήσεις μετατράπηκαν σε... συμβόλαιο και ο Δημήτρης Ιτούδης θα παραμείνει στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έως το 2019! Η "ομάδα του στρατού" ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής (3/6) την τριετή επέκταση της συνεργασίας της με τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος την οδήγησε στην κορυφή της Ευρώπης μετά από αναμονή οκτώ ετών.

Οι δύο πλευρές είχαν ουσιαστικά ξεκινήσει τις επαφές τους από την επομένη της κατάκτησης της Euroleague, με τις διαπραγματεύσεις να ολοκληρώνονται άμεσα και να κρατούν τον Δημήτρη Ιτούδη στη ρωσική πρωτεύουσα έως το 2019. Στη μέχρι τώρα πορεία του στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Έλληνας τεχνικός μετρά το εντυπωσιακό ποσοστό του 88.9% σε νίκες, αφού η ομάδα του έχει κερδίσει στα 120 από τα 135 παιχνίδια που έχει δώσει την τελευταία διετία. 
"Όταν τον καλέσαμε κοντά μας πριν από δύο χρόνια, δεν είχαμε καμία αμφιβολία για τις ικανότητές του", ανέφερε αρχικά ο Αντρέι Βατούτιν για τον Δημήτρη Ιτούδη, πριν προσθέσει πως "έχει φοιτήσει σε... μεγάλο σχολείο, διαθέτει εμπειρία και μαζί μας επιβεβαίωσε την ποιότητα και το ταλέντο του, κατακτώντας την Euroleague. Με έχουν ρωτήσει πολλές φορές αν το αποτέλεσμα του Final Four είναι αυτό που καθόρισε εν πολλοίς την παραμονή του στην ομάδα. Προφανώς η νίκη στον τελικό έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτό, αλλά οφείλω να πω ότι η πρότασή μας για ανανέωση της συνεργασίας έγινε πριν το Final Four. Ακόμη κι αν χάναμε, δεν θα άλλαζε κάτι. Η ομάδα παίζει εξαιρετικό μπάσκετ την τελευταία διετία, οι παίκτες το απολαμβάνουν, όλοι αντιλαμβάνονται ιδανικά τους στόχους που μπαίνουν και παλεύουν για να πετύχουμε τους στόχους μας".
Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Ιτούδης επεσήμανε πως : "είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω τη συνεργασία μου με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για ακόμη τρία χρόνια. Είμαι περήφανος που αποτελώ κομμάτι αυτού του συλλόγου, που δουλεύω μαζί με αυτούς τους ανθρώπους. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες, όπως επίσης να τους συγχαρώ για το λιθαράκι που έβαλαν στην επιτυχία της ομάδας. Κοιτάμε μπροστά για νέες προκλήσεις. Είμαστε... πεινασμένοι για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα. Ανυπομονούμε για να δημιουργήσουμε τη νέα εποχή της ομάδας στο υψηλότερο επίπεδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου