Τελευταία Νέα

13/6/16

ΚΑΕ Ολυμπιακός : Ανανέωσε ο Βασίλης Σπανούλης!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός επισημοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Σπανούλη, ανακοινώνοντας τη συμφωνία της με τον αρχηγό και ηγέτη των "ερυθρόλευκων" ως το 2018! 
O Βασίλης Σπανούλης συμφώνησε με τους αδελφούς Αγγελόπουλους για να μείνει για άλλα δύο χρόνια στον Ολυμπιακό ενώ η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ ανακοίνωσε σήμερα (13/6) την επέκταση της συνεργασίας τους ως το 2018.
Ο Σπανούλης θα μείνει, λοιπόν, στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της καριέρας του. Η υπόθεση έκλεισε αμέσως, δεν έγινε καν σίριαλ όπως το 2013, αφού οι διοικητικοί ηγέτης της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ικανοποίησαν απόλυτα τις επιθυμίες του ηγέτη τους. Του έδωσαν ακριβώς ό,τι ήθελε ώστε να μείνει ως το 2018 στους "ερυθρόλευκους".
"Ευχαριστώ την διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και για τον σεβασμό και την εκτίμηση που είναι αμοιβαία. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω για ακόμα δύο χρόνια στον Ολυμπιακό. Το θέλαμε πολύ και οι δύο, εύχομαι πάνω από όλα υγεία και ανάλογες επιτυχίες" εξήγησε ο Βασίλης Σπανούλης μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με τους Πειραιώτες.
Παράλληλα κλήθηκε να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού: "Πάνω από όλα να έχουμε υγεία για να μπορούμε να αποδώσουμε σωστά και να έχουμε πολλές επιτυχίες. Η αγάπη του κόσμου μάς δίνει τεράστια δύναμη και κίνητρο για να αποδίδουμε καλά μέσα στο γήπεδο και να τον κάνουμε υπερήφανο".
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός
"Για πάντα αρχηγός
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Σπανούλη έως το 2018. Ο αρχηγός του Θρύλου θα φοράει τα «ερυθρόλευκα» για ακόμη δύο χρόνια και θα συμπληρώσει το καλοκαίρι του 2018 οκτώ χρόνια στο λιμάνι.
Οι «ερυθρόλευκες» στιγμές του αρχηγού

• Πρωταθλητής Ευρώπης το 2012 και MVP του Φάιναλ Φορ

• Πρωταθλητής Ευρώπης το 2013 και MVP του Φάιναλ Φορ - MVP της Ευρωλίγκας τη σεζόν 2012-13

• Πρωταθλητής Intercontinental Cup 2013

• Πρωταθλητής Ελλάδας τις σεζόν 2011-12, 2014-15 και 2015-2016

• Κυπελλούχος Ελλάδας το 2011".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου