Τελευταία Νέα

27/6/16

ΚΑΕ ΠΑΟΚ : Τέλος ο Κώστας Κακαρούδης!

Ο Κώστας Κακαρούδης έλυσε την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και έτσι δεν θα συνεχίσει την νέα σεζόν στον "Δικέφαλο" όπως αναμενόταν άλλωστε αφού είχε γίνει σχετική συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών.
Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Κώστας Κακαρούδης. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής είχε συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν (για την ακρίβεια ήταν 1+1) αλλά δεν θα συνεχίσει στον "Δικέφαλο" αφού λύθηκε η συνεργασία μαζί του, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ την Δευτέρα.
Στον ΠΑΟΚ ήθελαν να κάνουν ανανέωση στο ρόστερ, ο παίκτης δεν "καιγόταν" να παραμείνει με τον μικρό χρόνο συμμετοχής που είχε την σεζόν 2015-16 και έτσι χώρισαν οι δρόμοι τους, κάτι που είχαμε προαναγγείλει πως θα γινόταν αφού υπήρχε σχετική συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών το προηγούμενο διάστημα. Στο μεταξύ η Γενική Συνέλευση της ΚΑΕ θα γίνει στις 7/7 και όχι στις 30/6 όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί ενώ ο Μπάνε Πρέλεβιτς είναι στην Πάτρα προσκεκλημένος σε εκδήλωση του χορηγού "Λουξ".
Η ΚΑΕ αναφέρει για το τέλος της συνεργασίας με τον Κώστα Κακαρούδη: 
"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ κάνοντας χρήση του ειδικού όρου που υπήρχε στο συμβόλαιό του, προχώρησε στη λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Κακαρούδη.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον Κώστα Κακαρούδη για την προσφορά του στην ομάδα τα δύο χρόνια της συνεργασίας μας και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου