Τελευταία Νέα

27/6/16

Κέρκυρα : Ανακοίνωσε τον Γιάννη Ζαραδούκα!

Λίγη ώρα πριν την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν η Κέρκυρα ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία της με τον Γιάννη Ζαραδούκα για συμβόλαιο ενός έτους.
Παίκτης της Κέρκυρας είναι και επίσημα από την Δευτέρα (27/6) το απόγευμα ο Γιάννης Ζαραδούκας. Ο 31χρονος άσος είχε συμφωνήσει από την περασμένη εβδομάδα με τους "Φαίακες" και από την Πέμπτη (23/6) είχε μεταβεί στο νησί και περίμενε να πέσουν οι υπογραφές. Αυτό συνέβη την Δευτέρα με την Κέρκυρα να επισημοποιεί τη συμφωνία της με τον 31χρονο άσο για συμβόλαιο ενός έτους.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
"Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Γιάννη Ζαραδούκα.
Ο 31χρονος αριστεροπόδαρος πλάγιος αμυντικός βρέθηκε σήμερα, Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016, στα γραφεία του συλλόγου κι έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας, δηλαδή μέχρι 30/06/2017.
Ο Γιάννης Ζαραδούκας έχει φορέσει 4 φορές στο παρελθόν τη φανέλα της Εθνικής ομάδας των ανδρών της Ελλάδας, ενώ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε Πανσερραϊκό, Εθνικό Πειραιώς, Ολυμπιακό Βόλου, Ολυμπιακό Πειραιώς, ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη, Αστέρα Τρίπολης και Πλατάνια.  Την περασμένη αγωνιστική περίοδο άνηκε στην ομάδα της Ξάνθης".
Την απόκτηση του Ζαραδούκα αναμένεται να ακολουθήσουν αυτές των Σιόντη και Γεωργίου οι οποίες δεν αποκλείεται να έρθουν και μέσα στην διάρκεια της ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου