Τελευταία Νέα

5/7/16

ΑΠΟΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

Την ήττα με 2-1 από το ΑΠΟΕΛ γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Κύπρο. Το γκολ της ομάδας των Ιωαννίνων σημείωσε ο Φερφελής στο 4'.
Την ευκαιρία να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του μετά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι είχε ο Γιάννης Πετράκης. Ο ΠΑΣ αντιμετώπισε στην Κύπρο το ΑΠΟΕΛ σε μία δυνατή αναμέτρηση με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο πρώτο τέταρτο του αγώνα.
Οι Κύπριοι προηγήθηκαν μόλις στο τρίτο λεπτό με τον Σωτηρίου να νικά τον Πασχαλάκη από κοντά με πλασέ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ΠΑΣ ισοφάρισε. Ο Φερφελής εκμεταλλεύτηκε την κεφαλιά πάσα του Γιάκου και με ωραίο γυριστό σουτ έκανε το 1-1.
Ο ΑΠΟΕΛ σχεδόν δέκα λεπτά αργότερα πήρε και πάλι προβάδισμα όταν ο Εφραίμ με ωραία πάσα βρήκε τον Σωτηρίου ο οποίος και πάλι πλάσαρε σωστά τον Πασχαλάκη για να κάνει το 2-1. Οι δύο ομάδες στη συνέχεια είχαν πολλές ευκαιρίες για να καταφέρουν να σκοράρουν ωστόσο δεν το έκαναν και έτσι το 2-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους. Ντεμπούτο, έστω ανεπίσημο, έκαναν για τους Ηπειρώτες οι Δώνης καιο Ντόλοβακ.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Καρλάο, Αστίθ (68' Μερκής) , Μιλάνοφ (72' Σέρτζιο), Αλεξάνδρου, Μοράις (79' Αρτυματάς), Βινίσιους (68' Ορλάντι), Ντε Βινσέντι (80' Μπρεσάν), Βάντερ (84' Παπαφώτης), Εφραίμ (63' Αλωνεύτης), Σωτηρίου (88' Χαραλάμπους).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πασχαλάκης, Ναδάλες (82' Ντόλοβακ), Καρανίκας (74' Δώνης), Μπέριος (79' Μαυροπάνος), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γαρουφαλιάς (54' Λίλα), Ακόστα (82' Μασούρας), Κούτρης, Γιάκος, Φερφελής (63' Νικολιάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου