Τελευταία Νέα

24/7/16

Κέρκυρα - Φλαμουρτάρι 4-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Η Κέρκυρα επικράτησε με 4-0 της Φλαμουρτάρι σε φιλικό που διεξήχθη στο νησί των Φαιάκων δείχνοντας αρκετά καλά στοιχεία στην διάρκεια της αναμέτρησης.
Αρκετά θετικά στοιχεία έδειξε η Κέρκυρα στη φιλική επικράτηση επί της Φλαμουρτάρι με 4-0 ικανοποιώντας σε μεγάλο βαθμό τον Μιχάλη Γρηγορίου. Το ματς διεξήχθη στο νησί των Φαιάκων μπροστά σε 500 φίλους της Κέρκυρας που πήραν μια πρώτη γεύση από την εικόνα της Κέρκυρας την επόμενη σεζόν.
Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σε όλο το ματς δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι δεν απειλήθηκαν σε καμία στιγμή της αναμέτρησης.
Η Κέρκυρα άνοιξε το σκορ στο 7' με τον Κόντο μετά από ωραία πάσα του Τουράμ και όμορφη λόμπα του Έλληνα άσου έξω από την περιοχή.
Στην επανάληψη ο Μιχάλης Γρηγορίου άλλαξε όλη την ομάδα χωρίς όμως αυτό να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του. Μάλιστα η Κέρκυρα πέτυχε τρία γκολ στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης. Αρχικά στο 80' ο Γεωργίου εκμεταλλεύτηκε κακό διώξιμο του Σάλι και με μακρινό σουτ από μακριά έκανε το 2-0.
Το 3-0 έγινε από τον Γεωργακόπουλο ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη ενώ το τελικό 4-0 έγινε στο 90' της φιλικής αναμέτρησης όταν ο Ζορμπάς έκλεσε την μπάλα και την γύρισε στον Αρναρέλλη που σκόραρε σε κενή εστία.
ΚΕΡΚΥΡΑ (α' μέρος): Κουτζαβασίλης, Αντιλέχου, Κρητικός, Παμλίδης, Τουράμ, Κόντος, Σιόντης, Επστάιν, Γκόμες, Ντιόγκο, Ντιμιτρόφσκι.
ΚΕΡΚΥΡΑ (β' μέρος): Αραμπατζής, Γεωργίου, Αρναρέλλης, Ζορμπάς, Σπίνουλς, Χιντζίδης, Ιωάννου, Ζαραδούκας, Γρομητσάρης, Γεωργακόπουλος, Νίκιτς
ΦΛΑΜΟΥΡΤΑΡΙ: Χαλίλι, Μπερίσα, Χόντζα, Μάρκιτς, Πεκινί, Τούσκου, Πελούσι, Σκόντρα, Ράντοβιτς, Αλβές, Μπούσιτς.
Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι : Μπεϊτάι, Μάρκου, Ιγκνιάτοβιτς, Κινάι, Σεχάι, Χιουσένι, Ντεκάι, Γκιορίτζι, Σάλι, Κούκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου