Τελευταία Νέα

24/7/16

Αστέρας Τρίπολης - Σιλφόλντε 9-2 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο Αστέρας στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους κόντρα στην ερασιτεχνική Σιλφόλντε επικράτησε με 9-2 με τον Μάκη Χάβο να χρησιμοποιεί δυο διαφορετικές ενδεκάδες.
Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις καθημερινές προπονήσεις είχαν οι παίκτες του Αστέρα την Κυριακή το απόγευμα στο φιλικό με την ερασιτεχνική Σιλφόλντε. Ο Αστέρας επικράτησε με 9-2 σε ένα ματς όπου δεν χρίζει κριτικής με τον Μάκη Χάβο να έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιεί δυο διαφορετικές ενδεκάδες.
Να σημειώσουμε ότι το πρώτο γκολ της φετινής σεζόν το πέτυχε ο Δημούτσος ενώ ο Ιωαννίδης βρήκε τρεις φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και ο Τσιλιανίδης δυο.
Ο Μάκης Χάβος ξεκίνησε την αναμέτρηση με ένα 4-4-2 χρησιμοποιώντας τον Αθανασιάδη κάτω από τα γκολπόστ, στα δεξιά έπαιξε ο Μπέρτος και αριστερά ο Γιαννούλης. Στόπερ ήταν οι Ιγκλέσιας και Τριανταφυλλόπουλος, αμυντικοί χαφ Κουρμπέλης και Δημούτσος, δεξιός χαφ ο Μάσα, αριστερός Καλτσάς, πίσω από τον επιθετικό ο Τσιλιανίδης και κορυφή ο Κώτσιρας.  
Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 10' με τον Δημούτσο που άνοιξε το σκορ με όμορφο πλασέ έπειτα από σέντρα του Γιαννούλη ενώ στο 23' ο Καλτσάς μπροστά σε κενή εστία από πάσα του Μάσα έκανε το 2-0 για τους Αρκάδες. Στο 37' ήταν η σειρά του Καλτσά να βγάλει την ασίστι προς τον Μάσα που σκόραρε με πλασέ στην κίνηση και έκανε το 3-0 ενώ στα δυο τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου με δυο γκολ ο Τσιλιανίδης ύστερα από πάσες των Μάσα και Κώτσιρα έκανε το 5-0.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για την Σιλφόλντε με τον Μπάουμαν να μειώνει σε 51' πριν αναλάβει δράση ο Ιωαννίδης. Ο φορ του Αστέρα στο 61' έκανε το 6-1 για μειώσει προσωρινά και πάλι η Σιλφόλντε σε 6-2, πάλι με τον Μπάουμαν.
Στο 81' ο Ιωαννίδης πέτυχε το ομορφότερο γκολ της φιλικής αναμέτρησης με γυριστό σουτ για το 7-2 και εν συνεχεία έκανε και το 8-2 στο 86' ενώ το τελικό 9-2 διαμόρφωσε ο Στανισάβλιεβιτς στο τελευταίο λεπτό του φιλικού μετά από ασίστ του Τσιώλη. 
ΑΣΤΕΡΑΣ (α΄μέρος): Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας (20' Χαμντανί), Μπέρτος, Δημούτσος, Κουρμπέλης, Τσιλιανίδης, Μάσα, Καλτσάς, Κώτσιρας.
ΑΣΤΕΡΑΣ (β΄μέρος): Καπετάνος (75' Τσιφτσής), Κυριακόπουλος, Μακροστέργιος (75' Παπαγγελής), Σεφίλ, Ίγκορ (80' Άσεν), Χαμντανί (70' Νάτσης), Τσάβες, Στανισάβλιεβιτς, Τσιώλης, Νίκο Φερνάντεζ, Ιωαννίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου