Τελευταία Νέα

3/7/16

ΠΑΣ Γιάννινα : Ανακοίνωσε τον Ένες Ντόλοβακ!


Ο Ένες Ντόλοβακ υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα με τους Γιαννιώτες να επενδύουν στο ταλέντο του 18χρονου άσου.
Την Κυριακή 3/7 η συμφωνία έγινε και επίσημη με την ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα των υπογραφών με τον 18χρονο άσο να μένει για τρία χρόνια στον ΠΑΣ. 
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου τριετούς συνεργασίας με το δεκαοχτώ ετών Σέρβο επιθετικό Enes Dolovac.
Ο νεαρός επιθετικός δήλωσε αμέσως μετά την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:
"Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το βήμα στην καριέρα μου. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μου έδωσε τη δυνατότητα να παίξω σε πραγματικά υψηλό επίπεδο. Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και τους προπονητές του ΠΑΣ που μου δίνουν σήμερα αυτή την ευκαιρία. Το διάστημα που βρίσκομαι μαζί με την ομάδα κατάλαβα τι θα πει οικογένεια. Ξέρω πολύ καλά ότι οι απαιτήσεις είναι πολλές και υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να ανταποκριθώ στη μεγάλη αυτή πρόκληση".
Δείτε βίντεο με τον Ένες Ντόλοβακ:
                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου