Τελευταία Νέα

3/7/16

ΚΑΕ Παναθηναϊκός : Ανακοίνωσε τον Μάικ Τζέιμς!

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Μάικ Τζέιμς, με το "τριφύλλι" να ανακοινώνει την απόκτησή του. Όρος στο συμβόλαιο, του επιτρέπει να μείνει ελεύθερος μέχρι τις 5/8, εφόσον βρει ομάδα στο ΝΒΑ.
Ο Μάικ Τζέιμς αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού, το φετινό καλοκαίρι. 
Το έντονο ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ (και το προβάδισμα που είχε αρχικά η τουρκική ομάδα) δεν κατάφεραν να πείσουν τον 26χρονο γκαρντ να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη, με το πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα στο "Κεμάλ Ατατούρκ" να είναι ένας από τους λόγους που είπε το "όχι" στην "τσιμ μπομ".
Κάτι που εκμεταλλεύτηκε άμεσα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ταυτόχρονα ανέβασε λίγο την αρχική του προσφορά προς τον παίκτη. Έτσι, και παρά την προοπτική που είχε ο παίκτης να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, η μεταγραφή έκλεισε και ο Μάικ Τζέιμς θα ενισχύσει τους "πράσινους" την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Όπως επισημαίνεται μάλιστα στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκό, στο συμβόλαιό του υπάρχει όρος που του επιτρέπει να φύγει για το ΝΒΑ, εφόσον βρει ομάδα μέχρι τις 5 Αυγούστου.

H ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας ενός έτους με τον Μάικ Τζέιμς (26χρ., 1.85μ.). Ο αθλητής διατηρεί τη δυνατότητα μεταγραφής του σε ομάδα του ΝΒΑ (για εγγυημένο συμβόλαιο) μέχρι τις 5/8/2016.

Ο Μάικ Τζέιμς γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου του 1990 στο Portland, έχει ύψος 1.85μ.. και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ. Ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο Grant High School, όπου και φοίτησε πριν ξεκινήσει η κολεγιακή του καριέρα στο Eastern Arizona College το 2008. Το 2010 αποφάσισε να μετακομίσει μετακόμισε στο Lamar, όπου έμεινε μέχρι το 2012.
Ο Μάικ Τζέιμς παρουσίασε εξαιρετικά δείγματα γραφής στο σκοράρισμα και στη senior χρονιά του μέτρησε 17.1 πόντους κατά μέσο όρο. Σε αγώνα του NCAA με  το Lamar University είχε πετύχει 52 πόντους με 11 τρίποντα, επίδοση ρεκόρ για το κολέγιό του.
Τον Αύγουστο του 2012 υπέγραψε στην ΚΚ Ζάγκρεμπ όπου είχε 19 πόντους κατά μέσο όρο, όμως το Δεκέμβριο αποχώρησε με προορισμό το Ισραήλ και συγκεκριμένα τη Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα με την οποία μέτρησε 22.8 πόντους κατά μέσο όρο. Τη σεζόν 2013-2014 έπαιξε στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας για λογαριασμό της Paffoni Omegna έχοντας 22.1 πόντους κατά μέσο όρο.
Ήταν MVP, πρώτος σκόρερ, δεύτερος στις ασίστ (5.1) και τέταρτος στα κλεψίματα! Τη σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε για οκτώ παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου έχοντας 21 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και  3.4 ασίστ κατά μέσο όρο! Ακολούθως πήρε μεταγραφή για τη Λαμποράλ Κούτσα, φτάνοντας μαζί της ως το Final Four της Euroleague κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο".
Δείτε βίντεο με τον Μάικ Τζέιμς :
                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου