Τελευταία Νέα

7/7/16

ΠΑΣ Γιάννινα : Ανακοίνωσε τον Κριστοφέρ Μαμπουλού!

Μαμπουλού
Η ομάδα της Ηπείρου ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.
O ποδοσφαιριστής που επέλεξε ο ΠΑΣ Γιάννινα για την επίθεση είναι ο Κριστοφέρ Μαμπουλού. Ο Γάλλος στράικερ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στην ομάδα της Ηπείρου, προερχόμενος από τη Μπαστιά. O 26χρονος θα δηλωθεί στη λίστα για τους αγώνες του Europa League και θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας των Ιωαννίνων.
Ο Γάλλος επιθετικός (είναι γεννημένος στις 19 Μαρτίου 1990) παίζει την τελευταία διετία στη Μπαστιά, ενώ στη Σατορού έπαιξε από το 2009 μέχρι το 2011 και τη σεζόν 2013-2014.
Ο 26χρονος έχει ύψος 1.85 και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε είχε 9 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, ενώ κατέγραψε και 2 συμμετοχές στη δεύτερη ομάδα, σημειώνοντας 1 γκολ. Η Μπαστιά τερμάτισε 10η στο Σαμπιονά, συγκεντρώνοντας 50 βαθμούς σε 38 παιχνίδια.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: 
"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου τριετούς διάρκειας με τον εικοσιεξάχρονο Γάλλο επιθετικό Christopher Maboulou". 
Ο παίκτης ανέφερε: 
"Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη στην καριέρα μου. Γνωρίζω πολύ καλά ότι έρχομαι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα με φοβερούς οπαδούς.
Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου