Τελευταία Νέα

20/8/16

Ηρακλής - Κέρκυρα 0-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Κέρκυρα, Ηρακλής
"Λευκή" ισοπαλία στο Καυτανζόγλειο ανάμεσα σε Ηρακλή και Κέρκυρα. Ελάχιστες φάσεις στο φιλικό από τις δύο ομάδες, που έδειξαν πως χρειάζονται ακόμα αρκετή δουλειά.
Στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε η Κέρκυρα, όπου έδωσε το Σάββατο (20/8) φιλικό με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, ενώ σημειώθηκαν ελάχιστες ευκαιρίες. Στην καλύτερη από αυτές, στο 41', ο Ηρακλής έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά δεν ολοκλήρωσε την προσπάθεια του.
Συγκεκριμένα ο Περόνε μόνος απέναντι στον Αραμπατζή δεν καταφέρνει να πλασάρει σωστά, καθώς ο γκολκίπερ της Κέρκυρας απομάκρυνε με τα πόδια σε κόρνερ. Ο τεχνικός του Γηραιού, Νίκος Παπαδόπουλος, δεν είχε στη διάθεσή του Ζιαμπάρη, Γιαννίκογλου και Τσότρα που έχουν μικροτραυματισμούς, αλλά και τον Γιάννη Λουκίνα που δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος για να αγωνιστεί.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Στάμου (58′ Ρούσσος), Ιντζόγλου (87′ Ρότας), Λεοζίνιο, Κυριακίδης (87′ Ζαμπάζης), Μοντέιρο (79′ Αμαραντίδης), Αγγελόπουλος (69′ Καραγκούνης), Περόνε, Πασάς (58′ Μπαρέτας)
ΚΕΡΚΥΡΑ: Αραμπατζής, Ιωάννου, Γρομτσάρης, Ζαραδούκας, Σπίνουλας, Ναζίμ, Νίκιτς, Ντουαλά, Παμλίδης, Αρναρέλλης, Γεωργακόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου