Τελευταία Νέα

24/8/16

ΟΦΗ - Πλατανιάς 1-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Με τον Νταβίντ Τρεζεγκέ να κλέβει την παράσταση, διεξήχθη στο "Θόδωρος Βαρδινογιάννης" φιλικό ματς ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Πλατανιά, όπου η ομάδα του Νίκου Νιόπλια επιβλήθηκε 1-0.
Mε τον Νταβίντ Τρεζεγκέ να κλέβει την παράσταση, διεξήχθη στο "Θόδωρος Βαρδινογιάννης" φιλικό ματς ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Πλατανιά.
Ο Γάλλος άλλοτε σούπερ σταρ της Γιουβέντους και των "τρικολόρ" βρίσκεται για διακοπές στην Κρήτη και αποδέχθηκε την πρόσκληση των ανθρώπων του ΟΦΗ να παρακολουθήσει το ματς. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 1-0 με γκολ του Μπουρσέλη στο 18'.
Την σέντρα του αγώνα έκανε τιμής ένεκεν ο Τρεζεγκέ, ενώ τιμήθηκε και ο προπονητής του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος.
Οι συνθέσεις:
ΟΦΗ (Νίκος Nιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Οστοιτς, Κώτσιος, Νάστος, Χαντί, Μπουρσέλης, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι, Ογκμποε.
Από το 60' και μετά αγωνίστηκαν οι: Δαύκος, Μπολάκης, Βαλλιάνος, Φαζός, Κώτσιος, Μασάδο, Χίσι, Κιάσσος, Μάνος, Βρεττός, Βουό.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Αποστολόπουλος, Κουλιμπαλί, Κάργας, Μπανανά, Στανισάβλειβιτς, Γκνιάτιτς, Ντίνας, Τσουράκης, Γουνδουλάκης, Γιακουμάκης.
Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Πριντέτα, Βάντερσον, Μουνάφο, Ηλιάδης, Μανούσος, Μενδρινός, Ντιλαβέρ, Κασωτάκης, Σκουλουδάκης, Ντεβέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου