Τελευταία Νέα

24/8/16

Σπάρτη - Ατρόμητος 1-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

Σε φιλική αναμέτρηση, στη Σπάρτη, η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ατρόμητο με τον Γιαννίτση να σκοράρει για τους Λάκωνες και τον Λαζαρίδη για τους Περιστεριώτες.
Δίχως νικητή έληξε η φιλική αναμέτρηση του Ατρομήτου με τη Σπάρτη, στην πρωτεύουσα της Λακωνίας. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 28ο λεπτό, όταν ο Μπουντόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γιαννίτσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Νίκου Παπαδόπουλου.
Αφού ο Αναστασάκος απέτυχε στο 41ο λεπτό να κάνει το 2-0, ήρθε η ισοφάριση από τον Ατρόμητο. Έξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Κατράνης κινήθηκε από τα δεξιά, έβγαλε και τη σέντρα, με τον Λαζαρίδη να νικά τον Κραβαρίτη και να διαμορφώνει το τελικό 1-1.
Ο Τραϊανός Δέλλας σίγουρα θα έχει πράγματα να βελτιώσει - ειδικά στην άμυνα καθώς μόνο στο φιλικό με τον Λεβαδειακό η ομάδα του δεν δέχθηκε γκολ - μέχρι και την έναρξη της Super League, αντίθετα η εμφάνιση της Σπάρτης απέναντι σε μια εκ των καλυτέρων ομάδων της πρώτης κατηγορίας σίγουρα είναι ενθαρρυντική.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΣΠΑΡΤΗ: Κραβαρίτης, Σιώπης (87′ Μπουτσικάρης), Γκαλίτσιος (46′ Καρτσαμπάς), Γιαννίτσης (81′ Κοντοές), Παπαχρήστος (46′ Παναγιώτου), Μπανούσης, Οικονομόπουλος (46′ Αναστασόπουλος), Μπουντόπουλος (46′ Κατσίκης), Βελλίνης (46′ Ηλιόπουλος), Αρσενίεβιτς (72′ Σινίκ), Αναστασάκος (66′ Γαρυφαλλόπουλος).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Νίκος Παπαδόπουλος, Φυτανίδης (43′ Κοντοές), Κεϊτά (60′ Μπιτόλο), Ζησόπουλος, Λαζαρίδης (72′ Θεοδωράκης), Ντιγκινί, Βασιλείου (66′ Λε Ταλέκ), Μπαστακός (46′ Γροντής), Κατράνης, Γκουγκούδης (46′ Κιβρακίδης), Παπαδόπουλος Δημήτρης (60′ Tσατσόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου