Τελευταία Νέα

22/8/16

ΠΑΟΚ : Ανανέωσε και πήγε δανεικός ο Έργκους Κάτσε!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Έργκους Κάτσε και τον δανεισμό του Αλβανού μέσου στη Βικτόρια Πλζεν.
O Έργκους Κάτσε ταξίδεψε στην Τσεχία το πρωί και ολοκληρώνει τις διαδικασίες για τον δανεισμό του στην Βικτόρια Πλζεν. Γι' αυτό και πριν λίγη ώρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την επέκταση συμβολαίου και τον δανεισμό του 23χρονου μέσου. 
Η ανακοίνωση:
"Την υπογραφή του σε καινούριο συμβόλαιο που τον "δένει" με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2020 έβαλε ο Εργκούς Κάτσε που την τρέχουσα σεζόν δεν θα βρίσκεται στην Τούμπα.
Ο Αλβανός διεθνής μέσος παράλληλα με την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο, συμφώνησε να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Βικτόρια Πλσεν.
Η συνεργασία του με την πρωταθλήτρια Τσεχίας θα είναι μονοετούς διάρκειας και αναμένεται να οριστικοποιηθεί την Τετάρτη (24.08).
Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στην Τσεχία όπου το βράδυ της Τρίτης (23.08) η Βικτόρια αντιμετωπίζει την Λουντογκόρετς για τα Play Offs του Champions League.
O Κάτσε ξεκίνησε από τα Τμήματα Υποδομής του συλλόγου, πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση το 2011 σε ηλικία 18 ετών κι έκτοτε έχει συμπληρώσει 144 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου