Τελευταία Νέα

22/8/16

Ολυμπιακός : Στην Κόρτραϊκ δανεικός ο Δημήτρης Γούτας!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραχώρηση του Δημήτρη Γούτα στην Κόρτραϊκ. Δανεικός στην βελγική ομάδα ο Έλληνας στόπερ.
O Δημήτρης Γούτας δεν ήταν στα πλάνα του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν και βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας, έχοντας επαφές με την Κόρτραϊκ εδώ και μέρες.
Ο Έλληνας στόπερ ήταν θετικός στην προοπτική της μετακόμισης στο βελγικό πρωτάθλημα και έμενε να συμφωνήσουν οι Πειραιώτες με την Κόρτραϊκ. Μετά από διαπραγματεύσεις βρέθηκε η φόρμουλα της μεταγραφής του παίκτη, που θα αγωνιστεί στη βελγική ομάδα με τη μορφή δανεισμού.
Κάτι που ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός το απόγευμα της Δευτέρας (22/8): "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού, του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γούτα, στη βελγική Κόρτραϊκ".
Το deal έκλεισε ύστερα από τη συνεργασία της Kick Off Sports του Κωνσταντίνου Ζαφειριάδη με την SportfrontGR/W11 του Γιάννη Γλυκού, αλλά και τη συνεργασία του μάνατζερ Χρήστου Γάτση.
Ο Δημήτρης Γούτας είναι ένας ακόμη Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα αγωνίζεται στο Βέλγιο τη νέα σεζόν, μετά τους Καρέλη (Γκενκ), Νίνη - Μαρίνο (Σαρλερουά), Παπάζογλου - Σηφάκη (Κορτράικ), Μανιά (Βέστερλο), Κυνηγόπουλο (Σιντ Τρούιντεν), Κολοβό (Μέχελεν) και Γκαλίτσιο (Λόκερεν).

Ανακοίνωσε τη συμφωνία και η Κόρτραϊκ.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον δανεισμό του Δημήτρη Γούτα, ήρθε και η επιβεβαίωση από την Κόρτραϊκ, με το βελγικό σύλλογο να γνωστοποιεί μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter πως ήρθε σε συμφωνία για το δανεισμό του για έναν χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου