Τελευταία Νέα

3/9/16

Αστέρας Τρίπολης - Παναρκαδικός 1-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο Αστέρας στο πρώτο εκ των δυο φιλικών που θα δώσει μέσα στο Σαββατοκύριακο επικράτησε του Παναρκαδικού με 1-0 χάρη σε γκολ του Μάσα από το πρώτο μέρος.
Δυο φιλικά έχει κλείσει ο Αστέρας μέσα στο Σαββατοκύριακο και το πρώτο οι παίκτες του Μάκη Χάβου το αντιμετώπισαν σαν μια καλή προπόνηση επικρατώντας με 1-0 του Παναρκαδικού στο γήπεδο της Τρίπολης. Οι Αρκάδες θα παίξουν και την Κυριακή κόντρα στην Σπάρτη εκτός έδρας σε ένα πολύ πιο δυνατό τεστ.
Ο Αστέρας είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα παρά μόνο μια φορά και συγκεκριμένα στο 44'.
Ο Μάσα εκτός μεγάλης περιοχής έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στο σώμα του Κυριακόπουλου άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Παναρκαδικού.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Κοσίσκι (61' Αθανασιάδης), Μπέρτος (73' Ιγκόρ), Κουρμπέλης, Σεφίλ (61' Ιγκλέσιας), Γιαννούλης, Δημούτσος (73' Νίκο Φερνάντεθ) Τσουκαλάς, Φαρίνα (46' Χαμντανί), Καλτσάς, Μάσα, Γκοντό (61' Κώτσιρας).
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ψυχογιός (79' Τσιώσης), Χουστουλάκης (79' Πετρόπουλος), Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Μπούτας (79' Βουτσελάς), Αρώνης (71' Αρδάμης), Καδάς, Σταθουλόπουλος (79' Μπίσσιας), Παπουτσής (61' Γκρόσιος), Σαλαπάτας (71' Δήμος), Ραχίμ (61' Μέλλος). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου