Τελευταία Νέα

27/10/16

1η Aγωνιστική 1ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Πανελευσιακός – Τρίκαλα 0-5

Τα Τρίκαλα έκαναν επίδειξη δύναμης στην Ελευσίνα, επικρατώντας με το εμφατικό και άκρως εντυπωσιακό 5-0 του Πανελευσινιακού.
Για τον πρώτο όμιλο, τα Τρίκαλα έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στον Πανελευσινιακό. Το πιστοποιούν οι 27 τελικές και τα 5 γκολ που πέτυχαν, δείχνοντας ότι ήταν αρκετές σκάλες πιο πάνω από τον αντίπαλο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κουσκουνά στο 12', ενώ ο ίδιος παίκτης στο 23' διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Τσούπρος με αυτογκόλ διαμόρφωσε το 3-0. Στην επανάληψη, ο Μπαϊκαρά στο 76' πέτυχε το τέταρτο τέρμα για τα Τρίκαλα, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με τον Γιαννιτσάνη στο 89'. Μια εμφατική νίκη για τους φιλοξενούμενους, που "στρογγυλοκάθονται" στην κορυφή της βαθμολογίας.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Στεργιώτης, Ζέλιος, Κωνσταντινίδης, Αρβανίτης, Τσούπρος (46' Ιορδανίδης), Κωστόπουλος (59' Στόγιος), Καμπούρης, Δημόπουλος, Σταματάκης, Ρόκας, Ταμπάκης (46' Γραικός).
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Παπαδόπουλος, Ριζογιάννης, Νιάρος, Σαρακατσάνος (30' Λεάντρο), Βέρτζος, Μουμίν, Χασομέρης, Σερζινο, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Μίνγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου