Τελευταία Νέα

25/10/16

1η Aγωνιστική 4ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : AEΛ Καλλονής-Αγροτικός Αστέρας 1-2

Αγροτικός Αστέρας
Ο Αγροτικός Αστέρας βρέθηκε να χάνει 1-0 στη Λέσβο από την Καλλονή, για τον 4ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε στην επικράτηση με 2-1.
Eξαιρετικά τα κατάφερε στη Λέσβο ο Αγροτικός Αστέρας, ο ποίος βρέθηκε πίσω στο σκορ, στο 19' με τον Φράγκο, αλλά με αντεπίθεση στο δεύτερο μισό σημείωσε δύο γκολ και έφτασε στην ανατροπή (1-2). Οι «σταχυοφόροι» ανέβασαν την απόδοσή τους και η είσοδος του Τάι άνοιξε τους διαδρόμους στην αντίπαλη άμυνα.
Στο 54’ ο Τεγούσης ισοφάρισε σε 1-1, ο ίδιος είχε δοκάρι με εκτέλεση φάουλ στο 81’ και στο 86’ ο Τάι διαμόρφωσε το τελικό 1-2. Στο 79’ ο Αγροτικός Αστέρας ζήτησε δικαιολογημένα πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ποζατζίδη στον Τεγούση.
Το άλλο παιχνίδι του ομίλου είναι αυτό ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη, το οποίο θα γίνει την Τετάρτη (26/10, 15.00) στους Ζωσιμάδες.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιώργος Βαζάκας): Μανιάτης, Ρεπετσάς, Αποστόλου, Ζουλιώτης, Ντάλλας, Παραΐμπα, Γιώργου (74’ Σάββα), Ποζατζίδης, Κέρι (82’ Λαμπράκης), Μπουρντουζάν (26’ Σοφιάνης), Φράγκος.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Κυριακίδης (63’ Κουκόλης), Βαφέας, Γκότοβος, Ουνγιαλίδης, Τεγούσης, Χατζής (83’ Γκέσιος), Φιλίπ, Πάτο, Πάλλας (51’ Τάι), Τριανταφυλλάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου