Τελευταία Νέα

6/11/16

10η Aγωνιστική Super League : Παναιτωλικός - ΑΕΛ 2-1

Σε ένα ματς με ελάχιστες καλές στιγμές ο Παναιτωλικός χάρη σε ένα τέρμα του Μαρκόβσκι στο 85 πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στην ΑΕΛ. Ουαρντά και Ναζλίδης τα άλλα τέρματα της αναμέτρησης.
'Eνα κακό ποιοτικά παιχνίδι είδαν όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την ΑΕΛ. Με 4-2-3-1 κατέβηκαν και οι δύο ομάδες σε αυτό το ματς με τις μάχες στο κέντρο και τα πολλά λάθη να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της αναμέτρησης.
Ο Γιάννης Ματζουράκης θέλησε να χτυπήσει από τα πλάγια με τους Ουαρντά και Λεντέσμα, ωστόσο η ομάδα του σε πολλά σημεία της αναμέτρησης δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Ξενοδόχοβ. Την ίδια ώρα στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη η ΑΕΛ προσπάθησε να πιέσει ψηλά, να κλέψει μπάλες και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις ειδικά με τον Αβραάμ.
Ο αγώνας είχε ελάχιστες καλές στιγμές με την αναμέτρηση να είναι από αυτές που θα  ξεχαστούν σύντομα.
  Το φιλμ του αγώνα:
Γήπεδο: Αγρινίου
Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος
Βοηθοί: Τρίφων Πετρόπουλος, Δημήτριος Βεργέτης
4ος: Αριστομένης Κουτσιαύτης
Συνθέσεις: 
Παναιτωλικός (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Κούσα, Κλέζιο, Μάκο, Μάρκος Πάουλο, Τσοκάνη, Λεντέσμα, Φερέιρα, Ουάρντα, Τομανέ.
ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Ρέντζα, Γιοβάνοβιτς,Φάρκας, Κόντορ, Φατιόν, Ποτουρίδη, Βαρέλα, Αβραάμ, Ναβάρο, Ναζλίδη.
Γκολ41΄Ουαρντά, 85' Μαρκόβσκι / 54' Ναζλίδης

Υπόθεση δύο λεπτών.

Από τα πρώτα της αναμέτρησης το κυρίαρχο στοιχείο της ήταν οι δυνατές μονομαχίες. Η ΑΕΛ ήταν εκείνη που πατούσε καλύτερα και είχε την πρώτη καλή στιγμή του ματς. Ο Βαρέλα κέρδισε το φάουλ από τον Μάκο στο 4' με τον Ναζλίδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και τη μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κυριακίδη.
Από εκεί και πέρα για να δούμε κάτι αξιόλογο στην αναμέτρηση χρειάστηκε να περάσουν κάτι παραπάνω από 30 λεπτά. Ο Ουαρντά με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Ξενοδόχοβ στο 39'. Δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε την σέντρα σουτ και ο Γιοβάνοβιτς στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 1-0.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΛ στη δεύτερη τελική της στο ματς  κατάφερε να κάνει το 1-1. Με εξαιρετική κάθετη ο Αβραάμ βρήκε τον Μαρουκάκη, εκείνος γύρισε την μπάλα και ο επερχόμενος Ναζλίδης έκανε το 1-1 στο 54'. Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες προσπάθησαν να διεκδικήσουν τη νίκη. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βγήκαν μπροστά, ενώ η ΑΕΛ καραδοκούσε στις αντεπιθέσεις.
Στο 71' ο Παναιτωλικός είχε το δεύτερο δοκάρι του στο ματς. Ο Φερέιρα εκτέλεσε από τα αριστερά το φάουλ, ο Μάρκος Πάουλο πήρε την πρώτη κεφαλιά και στη συνέχεια με νέα κεφαλιά ο Τομανέ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Η επόμενη καλή στιγμή ανήκε στην ΑΕΛ. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν με εξαιρετική ανάπτυξη στην αντεπίθεση, ο Αβραάμ όμως αντί να σουτάρει έδωσε πάσα και η ομάδα του έχασε μια σπουδαία ευκαιρία.
Οι επόμενες δύο φάσεις της αναμέτρησης ήταν εκείνες που έκριναν το τελικό αποτέλεσμα. Στο 85' μετά από σέντρα του Κλέσιο από τα δεξιά και ο Μαρκόβσκι με κεφαλιά βάζει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους κάνοντας το 2-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Κυριακίδης απέκρουσε το εξαιρετικό σουτ του Μαρουκάκη κρατώντας το 2-1 για την ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου