Τελευταία Νέα

19/11/16

Παναιτωλικός - ΑΕ Καραϊσκάκης 3-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Παναιτωλικός
Ο Παναιτωλικός νίκησε 3-0 την ΑΕ Καραϊσκάκης σε φιλικό που έγινε το Σάββατο (19/11) στο Emileon. Στα θετικά η επανεμφάνιση του Μύγα, που αγωνίστηκε για 77 λεπτά.
Ο Παναιτωλικός επικράτησε με σκορ 3-0 στην αναμέτρηση με την ΑΕ Καραϊσκάκης. Ο Ρόσα στο 18’ άνοιξε το σκορ με πλασέ (φωτο). Στο 48’ ο Μύγας με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Φερέιρα έκανε το 2-0. Ο ίδιος με σουτ στο 57’  διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Για τους Αγρινιώτες σημαντική είναι η επιστροφή του Μύγα, ο οποίος εδώ και καιρό ήταν εκτός μετά τη λοιμώδη μονοπυρήνωση που είχε υποστεί. Η ΑΕ Καραϊσκάκης είναι ομάδα που συμμετέχει στη Γ' Εθνική και στον 2ο όμιλο είναι 5η μετά από οκτώ αγώνες.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης (46’ Κριστιάνο), Μύγας (77’ Μαλής), Κούσας (58’ Χαντάκιας), Μάκος (77’ Μιχάι), Τσοκάνης (58’ Ρότσα), Καμαβουάκα (72’ Παπουτσογιαννόπουλος), Πάουλο (58’ Κουτρομάνος), Φερέιρα (58’ Βασιλούδης), Κλέσιο (58’ Λεντέσμα), Ουάρντα (72’ Τομανέ), Ρόσα (72’ Μανωλάκης).
ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Ανδρούτσος, Παπανίκου, Μποτωνάκης, Βελέτης, Σκοπελίτης, Τσάκαλος, Χαρτσιάς, Ντατίδης, Γυφτοκώστας, Λώττας, Οντουόγκ. Αγωνίστηκαν και οι Αβραμίδης, Ηλίας, Καψάλης, Σιαράβας, Μαζιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου