Τελευταία Νέα

19/11/16

ΑΕΛ - Απόλλωνα Λάρισας 3-2 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο Σάκης Τσιώλης χρησιμοποίησε 23 ποδοσφαιριστές στο νικηφόρο φιλικό επί του Απόλλωνα Λάρισας με 3-2 και δοκίμασε παίκτες αλλά και δυο διαφορετικά συστήματα.
Mόνο κέρδη είχε από το φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας η ΑΕΛ. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη επικράτησε στον αγωνιστικό χώρο με 3-2 με τον Σάκη Τσιώλη να κάνει αρκετές δοκιμές σε σχήματα στη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης χρησιμοποιώντας και τους 23 ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του.
Τα γκολ της ΑΕΛ πέτυχαν οι Ναζλίδης (33′, 40′) και Ντέλετιτς (65′) ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Γκουντρουμπής (64′) και Διβανές (80′).
Από τις δοκιμές του Τσιώλη ξεχώρισε ο νέος ρόλος του Ναζλίδη ως ελεύθερος πίσω από τον σέντερ φορ του και του Ντέλετιτς ως αμυντικό χαφ. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ αγωνίστηκε με 4-4-1-1 ενώ στο δεύτερο μέρος οι "βυσσινί" έπαιξαν με ένα 4-2-3-1.
Το πρώτο γκολ για την ΑΕΛ ήρθε στο 33’ όταν ο Ναζλίδης πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, πέρασε τέσσερις παίκτες και με όμορφο σουτ έκανε 1-0. Επτά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ και πάλι με τον Ναζλίδη μετά από πάσα του Μαρουκάκη.
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 64΄με τον Γκουντρουμπή ο οποίος κοντινή προβολή έκανε το 2-1. Ένα λεπτό αργότερα όμως η ΑΕΛ πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Ντέλετιτς μετά από ωραία κάθετη πάσα του Ντοντό.
Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο 81'. Ο Γκουντρουμπής κέρδισε πέναλτι από τον Σουλιώτη, ο Διβανές ανέλαβε την εκτέλεση και με δεύτερη προσπάθεια (απόκρουσε ο Καβουσάκης), με κεφαλιά έκανε το 3-2.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ (45’ Καβουσάκης), Ρέντζας(62′ Μασούρας), Μονιάκης(62′ Κόντορ), Φάρκας(62′ Σουλιώτης), Γιοβάνοβιτς(62′ Γκόλιας), Ποτουρίδης(62′ Ντέλετιτς), Φατιόν(45’ Αναστασόπουλος), Αβραάμ(45’ Βαρέλα(80′ Λαμπρόπουλος)), Ναβάρο(45’ Ντοντό), Ναζλίδης(70′ Καπός), Μαρουκάκης(70′ Κουτσιανικούλης).
Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Σάββας, Χολέβας, Ανδρέου, Παπαδόπουλος, Αγρόδημος, Πέντα, Σουλίδης, Σαχινίδης, Γεωργίου, Καμπλιώνης, έπαιξαν και οι Ιορδανίδης, Μάρκου, Γιαννακόπουλος, Καμπέρης, Διβανές, Κολοβός, Γκουτρουμπής, Κουρδής και Ιβανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου