Τελευταία Νέα

18/12/16

15η Aγωνιστική Super League : Λεβαδειακός - Πανιώνιος 1-4

Ο Πανιώνιος συνέτριψε με 4-1, εκτός έδρας, τον Λεβαδειακό, μένει πέντε σερί ματς αήττητος κι αποχαιρετά το 2016 στην πρώτη πεντάδα της Super League.
Παράσταση για ένα ρόλο στη Λιβαδειά, στην αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Super League. Με τα γκολ των Ρισβάνη, Κόρμπου, Μασούντ και Μπεν - ο Λεβαδειακός είχε ισοφαρίσει με τον Γιακουμάκη - ο Πανιώνιος συνέτριψε εκτός έδρας με 4-1 τους Βοιωτούς.
Ο Πανιώνιος έφθασε στη δεύτερη διαδοχική του νίκη στη Super League, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε με 1-0 εντός έδρας την Κέρκυρα.
"Τρέχει" ένα σερί πέντε αναμετρήσεων χωρίς ήττα. Τελευταία ήταν στις 29 Οκτώβρη, εκτός έδρας, από την ΑΕΛ. Τρίτο εκτός έδρας "τρίποντο" για τους "κυανέρυθρους" μετά από αυτά απέναντι σε Ξάνθη και Ηρακλή.
Τρίτο σερί ματς για τον Λεβαδειακό χωρίς νίκη. Είχε προηγηθεί οι δύο βαριές ήττες (εντός προγράμματος) από Ολυμπιακό και ΑΕΚ εκτός. Αυτό είναι και το τρίτο διαδοχικό ματς που οι Βοιωτοί δέχονται τέσσερα γκολ. Μόλις, ωστόσο, η δεύτερη εντός έδρας ήττα μετά από αυτή της πρεμιέρας, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Το φιλμ του αγώνα:

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς
Διαιτητής: Ευάγγελος Κιοτζένης
Βοηθοί: Χρήστος Μπαλτάς, Γεώργιος Παλαμίδας
 ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Ουόν, Μιλιάζες, Καραχάλιος (57' Καψάσκης), Καλτσάς (56' Μάγγας), Γιακουμάκης (79' Σένκα), Ζεζίνιο, Τόνι Σίλβα, Μάντζιος
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Οικονόμου, Ρισβάνης, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μπεν (86' Βουκελάτος), Μασούντ (89' Σαββίδης), Φούντας (77' Μασούρας), Ανσαριφάρντ
Γκολ:43' Γιακουμάκης / 36' Ρισβάνης, 44' Κόρμπος, 50' Μασούντ, 65' Μπεν
Κάρτες: 28' Τριποτσέρης, 74' Ζεζίνιο

Ανασκόπηση αγώνα: 


Εννιά λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ επιχείρησε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ωστόσο ο Ναμάσκο απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 23ο λεπτό,  ο Τασουλής βγήκε από τα αριστερά, έκανε την προσποίηση και ύστερα το σουτ με το αντίθετο πόδι (δεξί), ο Ναμάσκο απομάκρυνε σταθερά.
Στο 29', ο Ναμάσκο μπλόκαρε το ανάποδο "ψαλιδάκι" του Ανσαριφάρντ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό (30ό), η μπάλα μετά το σουτ του Ζεζίνιο πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γιαννιώτη.
Στο 36ο λεπτό οι "κυανέρυθροι" άνοιξαν το σκορ στη Λιβαδειά. Ο Φούντας εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Ρισβάνης σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους, έπιασε την κεφαλιά, Ναμάσκο και Μιλιάζες δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα και η ομάδα της Νέας Σμύρνης πήρε το προβάδισμα.
Στο 43' ήρθε η ισοφάριση από τους γηπεδούχους χάρη στο γκολ του Γιακουμάκη. Ο Μιλιάζες εκτέλεση το φάουλ, η εκτέλεση ήταν καλή, δυσκόλεψε τον Γιαννιώτη, ο οποίος έβγαλε προς τα πλάγια, εκεί βρέθηκε ο Γιακουμάκης, ο οποίος με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Κι όμως, οι δύο ομάδες δεν πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο. Στο αμέσως επόμενο λεπτό (44'), ο Μπεν έκανε το σουτ, ο Ναμάσκο ακούμπησε την μπάλα και την έστειλε στο αριστερό του δοκάρι, ο Φούντας γύρισε από τα δεξιά στον Ανσαριφάρντ, ο Ναμάσκο απέρκουσε ξανά το τακουνάνικ του Ιρανού, ο Κόρμπος έστειλε  την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας για το 1-2.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, λίγο έλειψε να γίνει το 2-2. Μετά από σύγχυση στην άμυνα του Πανιωνίου, ο Οικονόμου ακούμπησε την μπάλα, της έδωσε ώθηση προς τα δίχτυα, αλλά τελικά κατέληξε κόρνερ.
Κι αφού δεν έγινε το 2-2, έγινε το 1-3. Στο 50ό λεπτό, ο  Μπεν έβγαλε στον Φούντα, αυτός επιχείρησε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μουλόπουλο, ο Φούντας έγινε εκ νέου κάτοχος της μπάλας, έβγαλε αριστερά στον Μασούντ και ο Ασιάτης με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ναμάσκο.
Με τον Λεβαδειακό σε πλήρη αποσύνθεση, δεν άργησε να έρθει και το 1-4. Στο 65ο λεπτό, ο Μπεν εκμεταλλεύτηκε τη βαθιά μπαλιά του Ανσαριφάρντ από πίσω - με την άμυνα του Λεβαδειακού στάσιμη και κοιμώμενη - και με πλασέ νίκησε τον Ναμάσκο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου