Τελευταία Νέα

5/12/16

4η Aγωνιστική Football League : Άρης - AEΛ Καλλονής 5-0

Ο Άρης πέτυχε την πρώτη του νίκη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" επικρατώντας με το ευρύ 5-0 της Καλλονής για την 4η αγωνιστική της Football League. Δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου.
O Άρης συνεχίζει αήττητος στη φετινή Football League καθώς πέτυχε την πρώτη του νίκη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και μεγάλης έκτασης με 5-0 επί της Καλλονής κάνοντας επίδειξη ισχύος στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου πήρε το δεύτερο συνεχόμενό της τρίποντο με τα γκολ των Ίλιτς, Τάτου που σκόραρε δις, Καπνίδη και Μπαργκάν.
Ο Άρης ήταν κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο καθώς δεν απειλήθηκε καθόλου και πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του 1-0 από το γκολ του Ίλιτς στο 12΄ μετά τη σέντρα του Μπαργκάν.
Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με το σουτ του Ανάκογλου στο 5΄ για να μπλοκάρει ο Μανιάτης και ένα του Νέτο στο 7΄. Στο 21΄ ο Άρης ζήτησε πέναλτι καθώς η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μποζατζίδη από τη σέντρα του Μπαργκάν αλλά ο διαιτητής Σημαιάκης υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στο 26΄ ο Μανιάτης μπλόκαρε το καλό σουτ του Μπαργκάν ενώ η μπάλα από αυτό στο 35΄ πέρασε άουτ. Στο 37΄ ο Μανιάτης μπλόκαρε το σουτ του Ανάκογλου και στο 40΄ η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από την εκτέλεση φάουλ του Μιλούνοβιτς. Κι όσο για την Καλλονή είχε μοναδική καλή στιγμή στο 42΄ με το άστοχο σουτ του Γιώργου.
Ο Άρης ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο έχοντας τεράστια ευκαιρία στο 49΄με τη μπάλα μετά το σουτ του Ανάκογλου εκτός περιοχής να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι όπως και μετά από αυτό του Ίλιτς που πήρε το πρώτο ριμπάουντ για περάσει άουτ από το δεύτερο του Μιλούνοβιτς.
Από εκεί και πέρα ο Άρης είχε ένα εκρηκτικό πεντάλεπτο από το 75΄ έως το 80΄ όπου σημείωσε άλλα τρία γκολ φθάνοντας σε μία άνετη και ευρεία νίκη. Στο 75΄ ο Τάτος μετά τη σέντρα του Νέτο κάνει το 2-0 και στο 76΄ ο Καπνίδης το 3-0 μετά το γύρισμα του Ντούνη για να κάνει ο Μπαργκάν στο 80  το 4-0.
Κι όσο για το φινάλε του παιχνιδιού στο 86΄ ο Ρεπετσάς της Καλλονής είδε την κόκκινη κάρτα, με δεύτερη κίτρινη, και ένα λεπτό στο 87΄ ήρθε το 5-0 από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάτου που έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Μανιάτη.
Συνθέσεις:
Άρης (Aναστόπουλος): Διούδης, Νέτο, Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Παυλίδης, Ανάκογλου (73΄ Ρόβας), Μπαργκάν, Ίλιτς (65΄ Καπνίδης), Τάτος, Μιλούνοβιτς (68΄ Ντούνης).
Καλλονή (Βαζάκας): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ποζατζίδης, Ρεπετσάς, Τζελίδης, Ντάλλας, Γιώργου (82΄ Σάββας), Λιταίνας (55΄ Γιουκαρής), Τριανταφύλλου (68΄ Λαμπράκης), Φράγκος, Λουσιάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου