Τελευταία Νέα

7/1/17

2η Aγωνιστική Super League : Ατρόμητος - Λεβαδειακός 2-0

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Τόνσο ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού. Επέστρεψαν στις νίκες οι γηπεδούχοι που σκαρφάλωσαν στην 5η θέση ενώ η ομάδα της Βοιωτίας γνώρισε την 5η συνεχόμενη ήττα της και παρέμεινε στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
O Aτρόμητος ήταν ανώτερος του Λεβαδειακού και επικράτησε 2-0 των Βοιωτών χάρη σε δυο όμορφα γκολ του Τόνσο που ήταν και ο κορυφαίος των γηπεδούχων. Η ομάδα του Περιστερίου επέστρεψε στις νίκες ύστερα από 3 αγωνιστικές και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, ενώ αντίθετα ο Λεβαδειακός γνώρισε την πέμπτη του ήττα και παρέμεινε στη 14η θέση.
Το παιχνίδι στο Περιστέρι ήταν αρκετά καλό, είχε ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν ενώ οι φιλοξενούμενοι αν ήταν πιο τυχεροί στο δοκάρι του Καψάσκη θα μπορούσαν να πάρουν κάτι καλύτερο από το ματς.
Το φιλμ του αγώνα: 
Γήπεδο:  "Δημ. Γήπεδο Περιστερίου"
Διαιτητής:  Σπυρίδων Σελίμος (Λακωνίας)
Βοηθοί: Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Άγγελος Πήττας (Ηλείας)
4ος: Χρήστος Κούλης (Ηλείας)
 Συνθέσεις:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης (85' Κοντοές), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Μπάγκα, Κυριακίδης, Λημνιός (60' Μπρίτο), Πλατέλλας (72' Βασιλείου), Λε Ταλέκ.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Μεντί, Μιλιάζες, Ουόν, Παππάς (69' Καψάσκης), Κουλιμπαλί (81' Βασιλείου), Καραμπουέ, Γιακουμάκης (84' Σένκα), Μάντζιος.
Γκολ: 25'-93' Τόνσο
Κίτρινες: 2' Κιβρακίδης, 86' Μπρίτο/17' Καραμπουέ, 93' Σένκα
 Ανασκόπηση αγώνα: 
Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και έχασε μια σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 4'. Ο Κυριακίδης έκανε τη σέντρα απ' τα αριστερά, ο Λε Ταλέκ πετάχτηκε στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα έξω απ' το δεξί δοκάρι του Ναμάσκο.
Οι γηπεδούχοι που είχαν την υπεροχή στο ματς απείλησαν και πάλι στο 20' με ωραίο σουτ του Πλατέλλα το οποίο απέκρουσε ασταθώς ο Ναμάσκο και στη συνέχεια της φάσης ο Ουόν απομάκρυνε σε κόρνερ. Νέα καλή στιγμή για τον Ατρόμητο στο 23' με τον Πλατέλλα να συνεργάζεται με τον Τόνσο. Ο τελευταίος έκανε τη σέντρα, ο Λαζαρίδης πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Ναμάσκο.
Πανέμορφο γκολ από τον Τόνσο.
Μια του Ατρόμητου, δυο του Ατρόμητου, τρεις και γκολ... Αφού οι προηγούμενες καλές στιγμές δεν είχαν μετουσιωθεί σε γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε μια ακόμα καλή στιγμή στο 25' και ένα πανέμορφο γκολ από τον Τόνσο. Σε σέντρα του Μπίτολο από τα αριστερά ο Ναμάσκο δεν απομάκρυνε σωστά και ο Τόνσο τσίμπησε πανέμορφα την μπάλα για να την στείλει στην απέναντι γωνία και να κάνει το 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο ματς μετά το γκολ που δέχτηκαν και απείλησαν για πρώτη φορά στο 31' όταν ο Μιλιάζες εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μεντί πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Γκορμπούνοφ.
Ο Ατρόμητος που συνέχισε να έχει την υπεροχή θα μπορούσε να σκοράρει και πάλι στο 38'. Ο Πλατέλλας έκανε τη σέντρα, ο Κυριακίδης έπιασε το σουτ στην κίνηση, αλλά ο Ναμάσκο με τρομερή επέμβαση έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 41' με τον Μπίτολο να σεντράρει απ' τα αριστερά, ο Λε Ταλέκ έκανε το τακουνάκι, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Ναμάσκο. Το πρώτο 45λεπτο έκλεισε με νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους. Ο Τόνσο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Φυτανίδης πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Ναμάσκο με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα.
Συνέχισε να πιέζει ο Ατρόμητος, δοκάρι ο Λεβαδειακός.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο δεύτερο μέρος προκειμένου να βάλουν ένα γκολ ακόμα και να κλειδώσουν το ματς. Στο 55' μάλιστα έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Ο Τόνσο απέφυγε υπέροχα, με προσποίηση, τον Μεντί, έκανε τη σέντρα στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά το γυριστό του Λε Ταλέκ πέρασε ελάχιστα έξω απ' το αριστερό δοκάρι του Ναμάσκο. Στο 72' είχαμε μια ακόμα ατομική προσπάθεια του Τόνσο, αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Ναμάσκο.
Η πιο μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους χάθηκε στο 73' όταν μετά από απίθανη ατομική προσπάθεια του Καψάσκη που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του επιχείρησε το σουτ το οποίο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γκορμπούνοφ και στη συνέχεια της φάσης το σουτ του Γιακουμάκη πέρασε ψηλά άουτ.
Ο Ατρόμητος απείλησε και πάλι στο 75' με σουτ από τον Κυβρακίδη και το Ναμάσκο να στέλνει τη μπάλα κόρνερ ενώ στο 79' ο Λε Ταλέκ άφησε στον Τόνσο, αλλά το δυνατό σουτ του Αργεντινού πέρασε πάνω απ' την εστία του Ναμάσκο.
Η τελευταία καλή στιγμή του Λεβαδειακού ήρθε στο 85' όταν ο Σένκα έκανε τη σέντρα από τα δεξιά ο Βασιλείου πήρε την κεφαλιά ανενόχλητος, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Βρήκε ένα ακόμη γκολ στις καθυστερήσεις ο Ατρόμητος.
Οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός ότι το ματς έφτανε στο τέλος τους έψαχναν για ένα ακόμη γκολ με το οποίο θα κλείδωναν τη νίκη. Αρχικά στο 91' διαγώνιο σουτ του Βασιλείου, έδιωξε εντυπωσιακά ο Ναμάσκο.
Ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων όμως δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και στο 93' όταν μετά από ωραία προσπάθεια ο Βασιλείου βρήκε υπέροχα τον Λε Ταλέκ, ο οποίος γύρισε στον Τόνσο κι ο Αργεντινός με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου