Τελευταία Νέα

11/1/17

AEK : Στην Ορλαντίνα δανεικός ο Νίκολα Ιβάνοβιτς!

Την απόκτηση του Νίκολα Ιβάνοβιτς από την ΑΕΚ με τη μορφή του δανεισμού ανακοίνωσε η Ορλαντίνα.
H ελευση του Ντόνι ΜακΓκράθ είχε ως αποτέλεσμα ο Νικόλα Ιβάνοβιτς να... περισσεύει στην ΑΕΚ, αφού η "Ένωση" είχε πλέον 7 ξένους παίκτες. Επειδή όμως στην ΑΕΚ πιστεύουν στον Μαυροβούνιο γκαρντ, δεν ήθελαν να τον παραχωρήσουν με μεταγραφή, ψάχνοντας ομάδα για να τον στείλουν δανεικό.
Αυτή η ομάδα λοιπόν είναι τελικά η Ορλαντίνα. Ο Ιταλικός σύλλογος μάλιστα έσπευσε να ανακοινώσει την απόκτηση του Μαυροβούνιου γκαρντ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του μέχρι το τέλος της σεζόν στην γειτονική χώρα. Κάπου εδώ καλό είναι να γίνει γνωστό ότι ο Ιβάνοβιτς είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2016 τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Λίγο αργότερα τον δανεισμό του Ιβάνοβιτς επιβεβαίωσε και η ίδια η ΑΕΚ, αναφέροντας :"H διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο Νίκολα Ιβάνοβιτς παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην ιταλική, Capo d’ Orlando, έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου".
Ο δανεισμός του Ιβάνοβιτς δίνει έτσι πλέον την δυνατότητα στην ΑΕΚ να επισημοποιήσει την απόκτηση του Ντόνι ΜακΓκράθ, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα με τον Άρη το προσεχές Σάββατο (14/1) στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου