Τελευταία Νέα

9/1/17

Παναιτωλικός : Ανακοίνωσε τον Ντιέγκο Λόπες!

Ο Παναιτωλικός προχώρησε στην πρώτη του χειμερινή μεταγραφική προσθήκη, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου, Ντιέγκο Λόπες, μέχρι τον Ιούνιο του 2018 με τη μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα.
'Εφθασε στο Αγρίνιο την Παρασκευή, το Σάββατο πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και προπονήθηκε, και την Κυριακή παρακολούθησε την εντός έδρας αναμέτρηση της νέας του ομάδας με τον Πανιώνιο, για τη 2η (εξ' αναβολής) αγωνιστική της Super League.
Ο 24χρονος Βραζιλιάνος μέσος, Ντιέγκο Λόπες, είναι κι επίσημα παίκτης του Παναιτωλικού μέχρι τον Ιούνιο του 2018 με τη μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας τη Δευτέρα.
Ο Ντιέγκο Ιπόλιτο ντα Σίλβα Λόπες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 3 Μαΐου του 1994 και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Παλμέιρας, πριν μετακινηθεί στα αντίστοιχα της Μπενφίκα.
Με την πρώτη ομάδα των "αετών" δεν πήρε ευκαιρίες και δόθηκε δανεικός στη Ρίο Άβε για δύο σεζόν. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Τουρκία και την Καϊσερίσπορ, ενώ το πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν το πέρασε στην πατρίδα του Βραζιλία με τη φανέλα της Αμέρικα Μινέιρο.
Ο Λόπες αποχώρησε από την ομάδα του Μπέλο Οριζόντε καθώς θεωρούσε ότι η επιστροφή του στη Βραζιλία αποτέλεσε πισωγύρισμα στην καριέρα του, ενώ παλαιότερα είχε απορρίψει πρόταση της Σταντάρ ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:


"Συμβόλαιο συνεργασίας έως τον Ιούνιο του 2018 υπέγραψε ο Ντιέγκο Λόπες. Γεννήθηκε στις 3 Μαΐου 1994 στη Βραζιλία και αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής της Παλμέιρας. Το 2008 μεταγράφηκε στη Μπενφίκα (Κ17). Στη συνέχεια αγωνίστηκε με δανεισμό στη Ρίο Άβε, τη Καϊσέρισπορ και την Αμέρικα. Ο αριθμός που επέλεξε για τη φανέλα του είναι το 30".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου