Τελευταία Νέα

24/1/17

Παναθηναϊκός : Τέλος ο Ιβάν Ιβανόφ!

Το συμβόλαιο του Ιβάν Ιβανόφ με την πράσινη ΠΑΕ λύθηκε κοινή συναινέσει και ο Βούλγαρος άσος μετά από έξι μήνες στους πράσινους είναι ελεύθερος να συνεχίσει όπου επιθυμεί την καριέρα του.
Eλεύθερος να συνεχίσει όπου επιθυμεί την καριέρα του είναι πλέον ο Ιβάν Ιβανόφ καθώς ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Βούλγαρο άσο για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.
Ο Ιβανόφ ήρθε το καλοκαίρι στο τριφύλλι αλλά δεν υπολογιζόταν από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και έτσι κινήθηκαν οι διαδικασίες ώστε να βρει ομάδα να αποχωρήσει ή να πάρει την ελευθέρας του. Τελικά έμεινε ελεύθερος και αποχαιρέτησε τους πράσινους μετά από έξι μήνες παρουσίας στον Παναθηναϊκό.
Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός έπαιξε σε 19 ματς με το τριφύλλι, εκ των οποίων τα 17 ως βασικός ενώ είχε να αγωνιστεί από την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Απόλλων στις 15 Δεκεμβρίου. Επίσης είχε πετύχει ένα γκολ στο εκτός έδρας ματς με την Μπρόντμπι για τα προκριματικά του Europa League το οποίο είχε λήξει ισόπαλο 1-1.
Ο Ιβανόφ έγινε ο τρίτος πράσινος που αποχώρησε από το ρόστερ του Παναθηναϊκού τον Ιανουάριο μετά τους Λεντέσμα και Σάμπα.
Η σχετική ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ αναφέρει:
"Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου του Ιβάν Ιβανόφ. Ο Βούλγαρος αμυντικός αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια με τη φανέλα του Τριφυλλιού, σκοράροντας μία φορά. Ο Παναθηναϊκός εύχεται στον Ιβανόφ καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική καριέρα του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου