Τελευταία Νέα

30/1/17

Ρέθυμνο : Ανακοίνωσε τον Νίκο Βετούλα, τέλος ο Τόνι Κωνσταντινίδης!

Ο Νίκος Βετούλας είναι ο νέος προπονητής του Ρεθύμνου, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν κόουτς του Προμηθέα. Θα αντικαταστήσει τον Τόνι Κωνσταντινίδη, ο οποίος αποχώρησε.
Νέα εποχή στην ομάδα της Κρήτης, καθώς το Ρέθυμνο ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Βετούλα, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν κόουτς στον Προμηθέα. Θα αντικαταστήσει τον Τόνι Κωνσταντινίδη, ο οποίος αποχώρησε.
Η ανακοίνωση του Ρεθύμνου για τον Νίκο Βετούλα:
"Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή Νίκο Βετούλα.

Ο 43χρονος (6/2/1974) τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα, έχοντας ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα το 2008 από τον Άρη ως συνεργάτης του Αντρέα Ματσόν, ενώ για μία 5ετία (2010-2015) διετέλεσε  α’ προπονητής στον Απόλλων Πατρών. Τον Απρίλη του 2016 ανέλαβε τις τύχες της Ελβετικής Σαμ Μασάνο, ενώ το καλοκαίρι επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του για λογαριασμό του Προμηθέα Πατρών. Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings τον καλωσορίζει στην οικογένεια της και του εύχεται πολλές επιτυχίες".
Η ανακοίνωση για τον Αντώνη Κωνσταντινίδη:
"Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αντώνη Κωνσταντινίδη. Η ομάδα μας τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου