Τελευταία Νέα

30/1/17

Παναθηναϊκός : Ανακοίνωσε την επιστροφή του Βίκτωρα Κλωναρίδη!


Η δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού αφορά την επιστροφή του Βίκτωρα Κλωναρίδη με τον 25χρονο άσο να ανακοινώνεται επίσημα και τον ίδιο να δηλώνει ότι γυρνάει σε ένα σωστό περιβάλλον για να αγωνιστεί και να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Παίκτης του Παναθηναϊκού για τους επόμενους έξι μήνες είναι και επίσημα ο Βίκτωρας Κλωναρίδης. Η συμφωνία με τον 25χρονο επιθετικό ανακοινώθηκε και επίσημα με τον ίδιο να έρχεται από τη Λανς μέχρι το καλοκαίρι και με οψιόν αγοράς από το τριφύλλι.
Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού ο Κλωναρίδης υποστήριξε πως στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις τι θα γίνει αλλά αναφέρθηκε στους Ουζουνίδη, Κόλα και Λυμπερόπουλο τους οποίους γνωρίζει πάρα πολύ καλά και σημειώνει ότι έπαιξαν ρόλο για να επιστρέψει στο τριφύλλι.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
"Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία με τη γαλλική ομάδα Λανς για τον δανεισμό του Βίκτωρα Κλωναρίδη μέχρι το καλοκαίρι του 2017.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Βίκτωρ μίλησε στο επίσημο site της Π.Α.Ε.:
«Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις εάν θα παίξεις καλά κάπου ή όχι. Κάποιες φορές όλα πηγαίνουν καλά όταν νιώθεις αυτοπεποίθηση. Άλλες φορές παρότι πιστεύεις ότι μπορείς να λάμψεις, δεν τα καταφέρνεις. Η αλήθεια είναι ότι στη Λανς δεν έπαιξα όσο θα ήθελα. Αποφάσισα μαζί με τον προπονητή της Λανς ότι θα ήταν καλύτερο να πάω σε μια άλλη ομάδα για να παίξω περισσότερο. Από τη στιγμή που γνωρίζω τον Παναθηναϊκό, τους ανθρώπους του και δεν χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής, ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα.
Πιστεύω πολύ στον νέο προπονητή και στον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας και θεωρώ ότι μπορούν να με βοηθήσουν να προοδεύσω και να αποδώσω στο μέγιστο βαθμό. Στο τέλος του εξαμήνου θα δούμε τι θα γίνει, εάν θα παραμείνω.
Γνωρίζω πολύ καλά τον κ. Κόλα αφού ήταν προπονητής μου στην Κ-20 της ΑΕΚ. Επίσης γνωρίζω άριστα τον Νίκο Λυμπερόπουλο, με τον οποίο υπήρξα συμπαίκτης στην ΑΕΚ και ήταν σαν πατέρας για μένα. Ξέρω και για τον προπονητή ότι όπου δούλεψε έφτιαξε πολύ καλές ομάδες. Οπότε είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό ξανά γιατί θεωρώ ότι είναι το σωστό περιβάλλον για να αγωνιστώ σύμφωνα με τις ικανότητές μου», είπε ο Κλωναρίδης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου