Τελευταία Νέα

10/2/17

Ατρόμητος : Ανακοίνωσε τον Γιάννη Μανιάτη!

0
Σε μία σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Ατρόμητος, με τον Γιάννη Μανιάτη να φορά τη φανέλα της ομάδας για τους επόμενους έξι μήνες.

To νέο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Γιάννης Μανιάτης. Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού συμφώνησε σε όλα με τον Ατρόμητο και θα φορέσει τη φανέλα του μέχρι το καλοκαίρι. Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις το τελευταίο διάστημα και επήλθε η οριστική συμφωνία.
Έτσι, ο Ατρόμητος θα γίνει η τέταρτη ομάδα στην καριέρα του 30χρονου μεσοαμυντικού. Ο Μανιάτης ξεκίνησε την καριέρα του από τη Θήβα και σε ηλικία 18 ετών πήρε μεταγραφή για τον Πανιώνιο. Με την κυανέρυθρη φανέλα αγωνίστηκε για επτά χρόνια πριν αποχωρήσει για τον Ολυμπιακό. Εκεί παρέμεινε μέχρι πριν από λίγες ημέρες όταν και έμεινε ελεύθερος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:


Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μανιάτη!.
Ισχυρή προσωπικότητα, ακατάπαυστο πάθος, ανεξάντλητα πνευμόνια χαρακτηρίζουν τον ενεργεία αρχηγό της Εθνικής Ομάδας που έμεινε πριν λίγες ημέρες ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και σήμερα βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας μέχρι τις 30 Ιούνιου 2017.
Αμέσως μετά ο Γιάννης Μανιάτης δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής: «Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο κ. Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο για την υπομονή που έδειξαν στο θέμα της μεταγραφής μου. O Aτρόμητος συγκαταλέγεται στις μεγάλες ομάδες, έχει παίξει συνεχόμενα χρόνια στην Ευρώπη, σε τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας και θα κάνω τα πάντα για να ανταποδώσω μέσα από την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και στους αγώνες».
Ο Γιάννης Μανιάτης θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «22».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου