Τελευταία Νέα

14/2/17

Αστέρας Τρίπολης : Ανακοίνωσε τον Τριαντάφυλλου Πασαλίδη!

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη απ' τον Αιγινιακό για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με τη συμφωνία να έχει ισχύ απ' το προσεχές καλοκαίρι.
Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι κι επίσημα ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης.Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν την απόκτηση του νεαρού κεντρικού αμυντικού απ' τον Αιγινιακό, με τη συμφωνία να έχει ισχύ απ' το προσεχές καλοκαίρι.
Ο 20χρονος στόπερ, παρά τη μέτρια πορεία της ομάδας του Αιγινίου στην Stoiximan.gr Football League, είναι εκ των διακριθέντων, πραγματοποιώντας μία πολύ καλή σεζόν. Την περσινή σεζόν ανέβηκε στην πρώτη ομάδα, μετρώντας 12 συμμετοχές και 1 γκολ στη Γ' Εθνική. Φέτος, είναι βασικός κι αναντικατάστατος, έχοντας 17 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις.
Η ανακοίνωση του Αστέρα:
Σε μία μεταγραφή για το άμεσο μέλλον προχώρησε η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ καθώς συμφώνησε σε όλα με τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη.
Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός από το καλοκαίρι κι έπειτα θα μετακομίσει στην Τρίπολη. Μέχρι τότε θα φορά τη φανέλα του Αιγινιακού και θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League.
Ο Πασαλίδης, γεννήθηκε στις 19 Ιουλίου 1996 και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με την ομάδα μας.
Τη σεζόν 2015-2016 ο Πασαλίδης έκανε 12 συμμετοχές και 1 γκολ με τον Αιγινιακό στη Football League 2, ενώ στο πρωτάθλημα της Football League μετρά 14 συμμετοχές μέχρι τώρα ενώ έπαιξε και στα τρία ματς Κυπέλλου όπου ο Αιγινιακός ήταν στον ίδιο όμιλο με τον ΑΣΤΕΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου