Τελευταία Νέα

14/2/17

Στην Brisbane Roar ο Αβραάμ Παπαδόπουλος!

Στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στην Brisbane Roar θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, o οποίος είχε μείνει ελεύθερος απ' την Júbilo Iwata της Ιαπωνίας.
α ποδοσφαιριστή στέγη για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού έμεινε ελεύθερος απ' την Júbilo Iwata τον περασμένο Νοέμβριο και βρισκόταν σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του Τελικά, ο 32χρονος στόπερ ήρθε σε συμφωνία με την Brisbane Roar, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας.
"Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι ένας ποδοσφαιριστής με τεράστια εμπειρία απ' το κορυφαίο επίπεδο, τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και με την εθνική ομάδα της χώρας του. Βρίσκεται ακόμα στην Ευρώπη, αλλά θα ενταχθεί άμεσα στην ομάδα προκειμένου να παίξει το συντομότερο δυνατόν", δήλωσε ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, Κρεγκ Μουρ.
Ο Έλληνας αμυντικός θα καλύψει το κενό του Ντάνιελ Μπόουλς, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και τέθηκε νοκ άουτ για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.
"Πληροφορηθήκαμε για τη διαθεσιμότητα του ποδοσφαιριστή και δράσαμε ταχύτατα, καταφέρνοντας να συμφωνήσουμε στο περιθώριο που είχαμε ειδικά για το Asian Champions League", υποστήριξε ο Μουρ.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Brisbane Roar είναι η ομάδα που απέκλεισε την Shanghai Shenhua του Κάρλος Τέβες και του Γκουστάβο Πογέτ στο πλαίσιο του Champions League Ασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου