Τελευταία Νέα

6/2/17

Ατρόμητος : Ανακοίνωσε τον Ρικάρντο Σα Πίντο!

Ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας του Ατρόμητου με τον Σα Πίντο με τον Πορτογάλο τεχνικό να υπογράφει έως το τέλος της σεζόν με οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο ακόμα.
H δεύτερη εποχή του Ρικάρντο Σα Πίντο στον Ατρόμητο ξεκίνησε και επίσημα την Δευτέρα (6/2) με τον Πορτογάλο να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Περιστερίου για έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο ακόμα.
Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία του με τον Πορτογάλο τεχνικό ο οποίος θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου, την Τετάρτη, στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Η ανακοίνωση αναφέρει:
"Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ρικάρντο Σα Πίντο (Ricardo Sa Pinto)!
Ο Πορτογάλος τεχνικός που έπειτα από δύο χρόνια επιστρέφει στην ομάδα μας βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το τέλος της περιόδου με οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου..
Αμέσως μετά δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής:
«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί επιστρέφω σε ένα club που μου αρέσει και υπόσχομαι στον κύριο Σπανό και στον κύριο Αγγελόπουλο ότι θα κάνω ότι μπορώ για να τους δικαιώσω. Θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψω γιατί άφησα ένα έργο στη μέση από την προηγούμενη θητεία και ήρθε η στιγμή για να το ολοκληρώσω. Από σήμερα ξεκινάμε δουλειά. Το σημαντικό είναι να δώσουμε κίνητρο στα παιδιά, να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να χαιρόμαστε σε κάθε παιχνίδι».
Ο Σα Πίντο έπειτα από τον Ατρόμητο εργάστηκε στην πορτογαλική Μπελενένσες με την οποία κέρδισε την έξοδο στους ομίλους του Europa League αλλά και στην Αλ Φατέχ της Σαουδικής Αραβίας.
Συνεργάτες προπονητή θα είναι οι Rui Mota και Guilherme Gomes".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου