Τελευταία Νέα

7/2/17

Βέροια : Ανακοίνωσε τον Κένεντι Ιγκμποανανίκε!

Η ΠΑΕ Βέροια ανακοίνωσε την απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού, Κένεντι Ιγκμποανανίκε μέχρι το τέλος της σεζόν. 
H μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζεται με... αμείωτους ρυθμούς στη Βέροια. Η "Βασίλισσα του Βορρά" ανακοίνωσε την απόκτηση του Κένεντι Ιγκμποανανίκε, με τον Νιγηριανό επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο 27χρονος στράικερ αγωνιζόταν στο MLS με την ομάδα της DC United, με την οποία μέτρησε 1 γκολ σε 7 συμμετοχές.
H ανακοίνωση:
Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Kennedy Igboananike.
Ο 27χρονος Νιγηριανός επιθετικός, που χρησιμοποιεί με ευχέρεια και τα δύο πόδια, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με τη "Βασίλισσα του Βορρά".
Ο Kennedy Igboananike, που γεννήθηκε στις 26/02/1989 (έχει ύψος 1.75 και βάρος 70 κιλά), έχει καταγράψει σημαντική καριέρα αρχικά στα γήπεδα της Σουηδίας και μετέπειτα των Η.Π.Α.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την καριέρα του από την Βάσαλουντς. Το 2010 μεταπήδησε στην Τζουργκάρντεν, τη φανέλα της οποίας φόρεσε τρία χρόνια.
Επόμενος σταθμός ήταν η ΑΙΚ Στοκχόλμης. Στη σουηδική ομάδα έμεινε δύο χρόνια και το 2015 έκανε το πέρασμα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για λογαριασμό της ομάδας του Σικάγο, ενώ ακολούθησε η ομάδα της Ουάσιγκτον. Στο MLS αγωνίστηκε τις τέσσερις τελευταίες σεζόν.
Ο Kennedy Igboananike στη μέχρι τώρα επαγγελματική του καριέρα μετράει συνολικά 197 συμμετοχές και 76 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου