Τελευταία Νέα

13/4/17

26η Αγωνιστική Α1 : Κολοσσός Ρόδου - Τρίκαλα 73-53

Με εύκολη νίκη επί των Τρικάλων ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο ο Κολοσσός Ρόδου, που κοιτάζει ήδη τον πρώτο γύρο των playoffs της Stoiximan.gr Basket League.
Είναι γεγονός πως το τελευταίο διάστημα έκανε κάποιες εμφανίσεις που προβλημάτισαν. Ο Κολοσσός όμως τελείωσε την κανονική περίοδο ιδανικά, με άνετη νίκη επί των Τρικάλων (73-53) για να κοιτάξει τα playoffs της Stoiximan.gr Basket League και να αναζητήσει τρόπους για να φτάσει όσο το δυνατόν πιο μακριά στο φετινό πρωτάθλημα. Ρέντικ, Άχονεν και Άχονεν έκαναν εξαιρετική δουλειά απέναντι στους Θεσσαλούς που έμεινε μεν εκτός postseason, αλλά κατάφερε να σώσει τη χρονιά και θα βρίσκεται και την επόμενη στη μεγάλη κατηγορία του εληνικού μπάσκετ.
Ο MVP:
Ο Χρήστος Σαλούστρος ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης, καθώς στα 18 λεπτά που αγωνίστηκε, πέτυχε 15 πόντους με 3/4 δίποντα και 3/4 τρίποντα. Ο Έλληνας περιφερειακός μάζεψε 5 ριμπάουντ, έδωσε 2 ασίστ, έκανε και 2 κλεψίματα για να δείξει έτοιμος, πανέτοιμος για την ακρίβεια, για τα playoffs της Stoiximan.gr Basket League.
ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕ:
H τρομερή διαφορά στα ριμπάουντ (41-27), αλλά και τις ασίστ (23-11) ήταν τα δύο στοιχεία που έκριναν τον αγώνα. Βέβαια ο Κολοσσός έκανε 23 λάθη, αριθμό πολύ μεγάλο που θα πρέπει να προσέξει εν όψει των playoffs της κατηγορίας.
ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ:
Ξεκάθαρα στη συγκέντρωση και τη σοβαρότητα που είχε η ομάδα της Ρόδου, απέναντι σε εκείνη των Τρικάλων που δεν κυνηγούσε τίποτα. Είχε ήδη σωθεί, δεν μπορούσε να μπει στην πρώτη οκτάδα και ουσιαστικά αντιμετώπισε τον τελευταίο φετινό της αγώνα ως αγγαρεία.
Ο ΑΓΩΝΑΣ:
Μπορεί τα Τρίκαλα να μπήκαν καλά στο ματς και να προηγήθηκαν (9-11 στο 5') νωρίς στο παιχνίδι, όμως η συνέχεια ανήκε στον Κολοσσό που όχι μόνο πέρασε γρήγορα μπροστά (16-12 στο 7'), όχι μόνο έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με 8/12 σουτ, αλλά έφτασε και κοντά στο +20 στο φινάλε του πρώτου μέρους. Σαλούστρος και Άχονεν έκαναν θραύση από την περιφέρεια, ο Βασιλόπουλος κι ο Χολ έκαναν λίγο απ' όλα και η ομάδα της Ρόδου δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα από τους Θεσσαλούς. Ο Κολοσσός είχε φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του, ο πάγκος συνέχισε να κάνει καλή δουλειά και στο τρίτο δεκάλεπτο (60-38), ο Λυκογιάννης δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα για τα κρίσιμα ματς που ακολουθούν και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε σε χρόνο... ρεκόρ.
Τα δεκάλεπτα: 20-19, 45-26, 60-38, 73-53
ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS (Λυκογιάννης): Ρέντικ 13, Σαλούστρος 15(3), Άχονεν 10(2), Βασιλόπουλος 4, Χολ 8, Λιάπης, Τσούκου 6(2), Ρέλεφορντ 2, Αγγελάκος, Παππαδάκης 5(1), Γουάτσον 7, Γεωργαλής 3(1).
ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES (Καστρίτης): Λίποβι 5(1), Εζιούκου 2, Μπάρλοου 13(1), Χότον 2, Τσαγκαράκης 11(2), Μανωλόπουλος 2, Πουλιανίτης 9(1), Καλλές 2, Καλογιαννίδης, Βαρυτιμιάδης 7(2), Πασκάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου