Τελευταία Νέα

28/5/17

32η Aγωνιστική Football League : Άρης - Απόλλωνα Σμύρνης 1-0

Ο Άρης με το γκολ του Αντώνη Καπνίδη νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης κι "έσπασε" το αήττητο της "Ελαφράς Ταξιαρχίας".
Μέσα σε κλίμα απογοήτευσης λόγω της απώλειας της ανόδου από τη Stoiximan.gr Football League στη Super League υποδέχθηκε ο Άρης τον Απόλλωνα Σμύρνης στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στην πρώτη κατηγορίας για την επόμενη σεζόν και το μόνο που ήθελε να διαφυλάξει ήταν το αήττητο.
Ωστόσο δεν τα κατάφερε. Ο Αντώνης Καπνίδης νίκησε τον Διονύση Χιώτη στο 72ο λεπτό και ο Άρης νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον οποίο ανάγκασε στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.
Πλέον, η "Ελαφρά Ταξιαρχία" έχει συγκάτοικο στην κορυφή. Τη Λαμία, η οποία επίσης έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στη Super League.
Η αμέσως προηγούμενη φορά που ο Απόλλων έφυγε με κατεβασμένο κεφάλι από το γήπεδο, σε παιχνίδι της Football League, να ήταν πριν από περισσότερο από ένα χρόνο και συγκεκριμένα στις 9/05/2016 και στο 2-0 της Κέρκυρας, απέναντι στην τοπική ομάδα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΡΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Χαριτωνίδης, Ταυλαρίδης, Παυλίδης, Ντούνης (78’ Ρόβας), Γκαρσία, Καπνίδης, Τάτος (65’ Ίλιτς), Ντόγος (56’ Μπαργκάν).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Χιώτης, Πάνος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Μπαρτολίνι, Ντάσιος (88 Πετρόπουλος), Κονε, Ομπόντο (81’ Περογαμβράκης), Κάσσος (81’ Μπαρμπόσα), Σιατραβάνης, Αλμπάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου