Τελευταία Νέα

23/7/17

Πλατανιά - Απόλλωνα Σμύρνης 1-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλαν οι Παράσχος και Μάντζιος στην ισόπαλη φιλική αναμέτρηση (1-1) ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Xωρίς νικητή έληξε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Απόλλωνα Σμύρνης που διεξήχθη στο Πράβετς της Βουλγαρίας το απόγευμα της Κυριακής.
Οι Παράσχος και Μάντζιος είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα ενώ έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές τους χρησιμοποιώντας ουσιαστικά δυο διαφορετικές ενδεκάδες.
Οι "κυανόλευκοι" ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και έχασαν αρκετές ευκαιρίες με τους Ελί Ελμπάζ, Χρήστο Αλμπάνη και Νασίρ Μάατσι. Ο Πλατανιάς όμως ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο 45λεπτο και άνοιξε το σκορ.
Συγκεκριμένα στο 60' ο Πλατανιάς προηγήθηκε με κεφαλιά του Γκρζέλτσακ ύστερα από φάουλ που εκτέλεσε ο Γιορέντε. Πέντε λεπτά αργότερα ο Πλατανιάς κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Παπάζογλου, το εκτέλεσε ο Γιορέντε για να αποκρούσει ο Ταΐρης.
Η ομάδα του Μάντζιου πίεσε στα τελευταία λεπτά και στο 88΄ο Καστιγέχος από εξαιρετική θέση πλάσαρε άουτ. Στο επόμενο λεπτό όμως μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Μενδρινός ο Καστιγέχος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1. 
Συνθέσεις:
Πλατανιάς (α' μέρος): Ομπερχάουζερ, Ντικαμονά, Πριντέτα, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Κρος, Αγγελόπουλος, Πατράλης, Σινγκ, Ενσικουλού, Παπανικολάου.
Πλατανιάς (β' μέρος): Κοκκαλάς, Γιορέντε, Καρυπίδης, Στάθης, Ντικαμονά (75’ Αμπντέλ Σαλάμ Φούφλια Σάαντο), Ζίκο, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα, Σκουλουδάκης (80΄Αμπντούλ-Ραχμάτ Ουές, Μπούντνικ), Στάμου, Γκζέλτσακ.
Απόλλων Σμύρνης: Τσόβιτς (46' Ταΐρης), Κοντοές, Ντάσιος (60' Αγγελόπουλος), Παπάζογλου (80' Κατσάρας), Μπαρτολίνι (65' Βαφέας), Βαλλιάνος (70' Αναστασίου), Κονέ (46' Μπάμπιαζ), Καλλέργης (46' Σιατραβάνης), Αλμπάνης (46' Μενδρινός), Μαάτσι (70' Καστιγέχος), Έλι Ελμπάζ (60' Κούρος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου