Τελευταία Νέα

28/7/17

Στην Al-Fayha ο Αλέξανδρος Τζιόλης!

Την Παρασκευή (28/7) η Al-Fayha ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με τον 32χρονο διεθνή μέσο.
"Σαουδάραβας" ο Αλέξανδρος Τζιόλης! Η Al-Fayha ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία μαζί του. Λεπτομέρειες για το deal δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.
Σύμφωνα με ιστοσελίδα της Σαουδικής Αραβίας, πάντως, ο Κατερινιώτης μέσος έδωσε τα χέρια για διετές συμβόλαιο και ότι μόλις περάσει από ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει και τυπικά το νέο του συμβόλαιο.
Η επικείμενη ομάδα του Τζιόλη ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, τερματίζοντας στην 1η θέση. Ο Αστέρας Τρίπολης την αντιμετώπισε την Πέμπτη (27/7) στην Αυστρία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την επόμενη σεζόν.
Ο Τζιόλης έχει διαγράψει σπουδαία καριέρα ολα αυτά τα χρόνια, παίζοντας στο κορυφαίο επίπεδο. Αρχικά σε Πανιώνιο και ακολούθως σε Παναθηναϊκό, Βέρντερ Βρέμης, Σιένα, Ρασίνγκ Σανταντέρ, Μονακό, ΑΠΟΕΛ, ΠΑΟΚ και Καϊσέρισπορ.
Με την Εθνική ομάδα είναι 64 φορές διεθνής, ενώ έχει συμμετοχές σε Champions League και Europa League (είχε παίξει μάλιστα στον τελικό του Κυπέλλου UEFA το 2009 κόντρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, όταν αγωνιζόταν στη Βέρντερ). Στη Χαρτς το προηγούμενο εξάμηνο, όπου είχε συμπαίκτη τον Τάσο Αυλωνίτη, έπαιξε σε 18 ματς και σημείωσε 1 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου