Τελευταία Νέα

28/7/17

Άρης : Ανακοίνωσε τους Δημήτρη Ντάγκρα και Αριστείδη Λώττα!

Ο Άρης προχώρησε στην απόκτηση τον Δημήτρη Ντάγκρα και Αριστείδη Λώττα.
Συνεχίζει τη μεταγραφική του αντεπίθεση ο Άρης. Οι "κίτρινοι" απέκτησαν και τον 22χρονο εξτρέμ, Δημήτρη Ντάγκρα. Είναι γεννημένος στις 04/09/1995, έπαιζε πέρυσι στον Αχαρναϊκό, με τον οποίο σε 28 παιχνίδια σημείωσε 5 γκολ.
Ο νεαρός αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού διευθυντή, Παύλου Μυροφορίδη. Ο Ντάγκρας, που υπέγραψε τρετές συμβόλαιο παρουσία του μάνατζέρ του Δημήτρη Τσιάτσιου, έχει περάσει και από τον Αστέρα Βάρης τη σεζόν 2015-2016 (27 συμμετοχές, 5 γκολ).
Η ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της ανέφερε
"Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Ντάγκρα. Ο 21χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός (γεννήθηκε στις 04/09/1995), υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων με την ομάδα μας. Ο Δημήτρης Ντάγκρας την προηγούμενη σεζόν αγωνίζονταν στον Αχαρναϊκό. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ επόμενος σταθμός ήταν ο Πανιώνιος (με την ομάδα της Ν. Σμύρνης υπέγραψε για πρώτη φορά επαγγελματικό συμβόλαιο)".
Εκτός από τον Ντάγκρα, οι Θεσσαλονικείς πήραν και τον Αριστείδη Λώττα. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έπαιξε πέρυσι σε ΑΕ Καραϊσκάκης και Σπάρτη, με απολογισμό 30 συμμετοχές και 3 γκολ. 
Η ανακοίνωση: 
"Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του Αριστείδη Λώττα. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός (γεννήθηκε στις 16/09/1988 στα Ιωάννινα) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου με την ομάδα μας.
Ο Αριστείδης Λώττας, ο οποίος ολοκλήρωσε την προηγούμενη σεζόν στην ομάδα της Σπάρτης και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, στο παρελθόν –μεταξύ άλλων- έχει φορέσει τη φανέλα της Καλλονής, του Πανηλειακού, της Κέρκυρας, της Κορίνθου και του Κισσαμικού".
Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Λώττας τόνισε: "Γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα ήρθα και το βάρος της ευθύνης που έχω. Αισθάνομαι δέος που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Άρη μπροστά στον κόσμο της ομάδας.
Όλοι μαζί, παλιοί και νέοι παίκτες, να γίνουμε μια οικογένεια για να οδηγήσουμε τον Άρη στη φυσική του θέση. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου