Τελευταία Νέα

24/7/17

Παναθηναϊκός : Ανακοίνωσε την επέκτασης του συμβολαίου του Νίκλας Χουλτ!

Το τυπικό της υπόθεσης της επέκτασης της συμφωνίας του Νίκλας Χουλτ με αναπροσαρμογή των απολαβών του ολοκληρώθηκε την Δευτέρα με τον Σουηδό να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο.
Στην επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας της επέκτασης του συμβολαίου του Νίκλας Χουλτ μέχρι το 2020 προχώρησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός το μεσημέρι της Δευτέρας.
Ο Σουηδός μπακ μαζί με τον δικηγόρο του βρέθηκαν στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ και αφού συντάχθηκαν τα συμβόλαια έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο το οποίο θα τον κρατήσει στο τριφύλλι για τρία χρόνια ακόμα και θα του προσφέρει συνολικά 500.000 ευρώ παραπάνω. Αυτό γιατί στο νέο του συμβόλαιο υπάρχει αναπροσαρμογή στους οικονομικούς όρους και του και τα χρήματα τα οποία θα εισπράττει πλέον ο Σουηδός μπακ θα είναι περισσότερα.
Ο ίδιος μετά το τέλος της διαδικασίας και στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού έκανε λόγο για επιβράβευση και πρόκληση.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
"Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Νίκλας Χουλτ. Ο διεθνής Σουηδός αμυντικός επέκτεινε τη συνεργασία του με το Τριφύλλι κατά ένα χρόνο σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο που είχε υπογράψει πέρυσι.
«Νιώθω πολύ καλά. Ήταν μια εξαιρετική σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω ακόμα τρία χρόνια στην ομάδα. Ελπίζω ότι αυτή η σεζόν θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι με τον προπονητή μας και τις προσθήκες που γίνονται, έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο. Είναι κάπως σαν επιβράβευση για μένα.
Έκανα μια καλή σεζόν εδώ, έπαιξα πολλά παιχνίδια και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα γιατί κέρδισα και τη συμμετοχή μου στην εθνική ομάδα.
Αποτελεί πρόκληση για μένα να βελτιώνομαι κάθε χρόνο και πιστεύω ότι την εφετινή σεζόν θα είμαι ακόμα καλύτερος γιατί έκανα καλή προετοιμασία και εάν είμαι υγιής θα κάνω ένα βήμα παραπάνω στην αγωνιστική παρουσία μου», είπε ο Χουλτ μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του".
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι χρονικά η είδηση της επέκτασης του συμβολαίου του Χουλτ με τον Παναθηναϊκό ήρθε την ώρα που είχε οριστεί για να εκδικαστεί η προσφυγή η οποία είχε καταθέσει ο Σουηδός άσος κατά του τριφυλλιού. Μια προσφυγή που φυσικά αποσύρθηκε την Δευτέρα το πρωί από τους ανθρώπους του Σουηδού μπακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου