Τελευταία Νέα

9/8/17

Ατρόμητος - Ολυμπιακός 1-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και νίκησε με 1-0 τον νωχελικό Ολυμπιακό σε φιλική αναμέτρηση στο Περιστέρι χάρη σε γκολ του Χατζηισαΐα. Τραυματίστηκε ο Εμενίκε, αλλαγή λόγω... νεύρων ο Φιγκέιρας, ντεμπούτο για Ζιλέ και Μίλιτς.
Μπορεί η αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι να ήταν φιλική, αλλά η ένταση δεν έλειπε. Άλλωστε, οι τρεις κίτρινες κάρτες μαρτυρούν την ανωτέρω διαπίστωση.
Πιο χαρακτηριστική βέβαια η φάση με τον Φιγκέιρας και τον Χατζηισαΐα που προκάλεσε γενική σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και την αλλαγή του Πορτογάλου από τον Χάσι (πέρασε ο Νικολάου στο γήπεδο) έπειτα από έντονη λογομαχία του Ίβηρα μπακ (τον έπιασε από το λαιμό ο Ντιγκινί, ενώ αποχώρησε εμφανώς εκνευρισμένος για τα αποδυτήρια) με τον βοηθό του τεχνικού των "ερυθρολεύκων".
Ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη σε κεφαλιά από κοντά του Χατζηισαΐα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ στο 83ο λεπτό. Οι Περιστεριώτες είχαν καλύτερη εικόνα και τις περισσότερες ευκαιρίες στην αναμέτρηση.
Αντίθετα, οι "ερυθρόλευκοι" παρουσίασαν νωθρή εικόνα και περιορίστηκαν ουσιαστικά στη φάση του Μπεν, όσον αφορά στην προσπάθειά τους να παραβιάσουν την εστία του Ατρομήτου.
Ο Εμάνουελ Εμενίκε ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο Μπέσνικ Χάσι, αλλά αγωνίστηκε μόνο 14 λεπτά. Σε μια πάσα του Φορτούνη αισθάνθηκε τράβηγμα και αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Ο Αφρικανός ήταν εμφανώς απογοητευμένος από την ενόχληση που ένιωσε και απομένει η διάγνωση του ιατρικού επιτελείου για να φανεί η διαθεσιμότητά του ή όχι ενόψει Ριέκα.
Ντεμπούτο για τους Ζιλέ και Μίλιτς. Ο Βέλγος μέσος παρά το γεγονός ότι έχει μερικές ώρες στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό έδειξε θετικά στοιχεία. Ο Κροάτης μπακ, από την άλλη, φάνηκε να έχει ακόμη δρόμο προσαρμογής να διανύσει προκειμένου να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο κατάστασης.
Στο 23ο λεπτό ο Μανούσος από καλή θέση επιχείρησε ένα σουτ, αυτό ήταν ασθενές και ο Βούκοβιτς απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό (24'), ο Βασιλακάκης έπιασε την κεφαλιά στην εκτέλεση του κόρνερ, αλλά η μπάλα πέρασε έξω. Η καλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού παρατηρήθηκε στο 27ο λεπτό με τον Μπεν να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από λάθος του Χατζηισαΐα. Στο 68 λεπτό, ο Ντιγκινί παρέλαβε την μπάλα, αλλά το τελείωμα που έκανε δεν ήταν καλό.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Καρασαλίδης, Μάντσον (63' Λαζαρίδης), Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Κιβρακίδης (78' Μενσά), Κυριακίδης (78' Νάστος), Βασιλακάκης (63' Βασιλείου), Ούμπιδες, Μανούσος, Ντάουντα (63' Ντιγκινί).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρέτσος, Βούκοβιτς, Μίλιτς (62' Φιγκέιρας - 67' Νικολάου), Ρομαό (75' Ζντιέλαρ), Ζιλέ, Καρσελά (46' Σεμπά), Φορτούνης (46' Πάρντο), Μάριν (46' Ανδρούτσος), Εμενίκε (20' Μπεν - 82' Ανσαριφάρντ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου