Τελευταία Νέα

31/8/17

Παναθηναϊκός : Aνακοίνωσε τον Όσκαρ Χίλιεμαρκ!

Όσκαρ Χίλιεμαρκ ο 12ος του Παναθηναϊκού! Το τριφύλλι ανακοίνωσε την απόκτηση του Σουηδού κεντρικού χαφ, ο οποίος έρχεται για να πάρει τα... κλειδιά στον άξονα των πρασίνων. 
Oι ανακοινώσεις συνεχίστηκαν από τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (31/8) και σειρά πήρε η απόκτηση του Όσκαρ Χίλιεμαρκ. Η ΠΑΕ γνωστοποίησε τον δανεισμό του Σουηδού κεντρικού χαφ από τη Τζένοα και ενημέρωσε πως ο ποδοσφαιριστής θα ανήκει στο δυναμικό του Τριφυλλιού έως τον Ιούνιο του 2018.
Δεν γίνεται λόγος για τη ρήτρα εξαγοράς που έχει προβλεφθεί για τον Ιούνιο του 2018, όμως αυτό είναι πάγια πολιτική του Παναθηναϊκού. Ο Σουηδός θα πάρει 300.000 ευρώ από το Τριφύλλι και 550.000 ευρώ από τη Τζένοα για τη φετινή σεζόν, ενώ το buy out έχει οριστεί στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από την ιταλική Τζένοα του Όσκαρ Χίλιεμαρκ. Ο διεθνής με την εθνική Σουηδίας μέσος θα ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας μας για τη σεζόν 2017-18.
Ο Χίλιεμαρκ γεννήθηκε στο Γκίσλαβεντ της Σουηδίας στις 28 Ιουνίου 1992. Στην ομάδα της γενέτειράς του έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα έως ότου στα 16 του χρόνια πήγε στην Έλφσμποργκ. Άμεσα μπήκε στις μικρές εθνικές ομάδες της Σουηδίας ενώ από τα 18 του ήταν βασικό στέλεχος της Έλφσμποργκ. Από νωρίς τον έβαλαν στο στόχαστρο ομάδες από μεγάλα πρωταθλήματα όπως η Τζένοα και η Κλαμπ Μπριζ, αλλά τελικά τον Ιανουάριο του 2013 τον αγόρασε η Αϊντχόφεν. Στην PSV έμεινε έως το καλοκαίρι του 2015 (κατακτώντας μάλιστα το πρωτάθλημα τη σεζόν 2014-15), αφού τότε τον αγόρασε η Παλέρμο μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ21 όπου η Σουηδία στέφθηκε πρωταθλήτρια. Στην Παλέρμο έπαιξε βασικός για ενάμισι χρόνο ώσπου τον Ιανουάριο του 2017 τον πήρε δανεικό η Τζένοα και ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι. Είναι σταθερό μέλος της εθνικής Σουηδίας.
Όσκαρ καλωσόρισες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου