Τελευταία Νέα

25/7/18

Τα αποτελέσματα των 1ων αγώνων του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League!

                                      
Η Σέλτικ μετά από ανατροπή επικράτησε με σκορ 3-1 της Ρόζενμποργκ και πήρε προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο Τρόντχαϊμ. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Τετάρτης για τον 2ο προκριματικό της διοργάνωσης.Οι Κροάτες διέλυσαν 5-0 τη Χάποελ Μπέερ Σεβά και περιμένουν τον επόμενο αντίπαλο. Ολα τα αποτελέσματα της Τρίτης.


Πέντε αναμετρήσεις για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League διεξήχθησαν το βράδυ της Τετάρτης (25/7), με μια εξ αυτών να έχει ελληνικό χρώμα.

Και αυτό γιατί η ΑΕΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σέλτικ - Ρόζενμποργκ στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.
Στη Γλασκώβη, οι Κέλτες ήταν αυτοί που έκαναν ένα βήμα πιο κοντά στον "Δικέφαλο", καθώς επικράτησαν των Νορβηγών με σκορ 3-1, μετά από ανατροπή. Στο 16' ο Μέλινγκ έδωσε προβάδισμα στην Ρόζενμποργκ, με τον Εντουάρντ να φέρνει το ματς στα ίσια στο 43'.
Παρά το γεγονός ότι η Σέλτικ αγωνιζόταν με σοβαρές απουσίες (Σιμούνοβιτς, Μπογιατά, Ντεμπελέ, Λούστιγκ, Γκρίφιθς, Μόργκαν) κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να βρει δύο ακόμη τέρματα, με τους Εντσάμ και Εντουάρντ (δεύτερο προσωπικό) να σκοράρουν για το τελικό 3-1. Η ρεβάνς στο Τρόντχαϊμ είναι προγραμματισμένη για την 1η Αυγούστου.
Στα τρία ματς με σέντρα στις 20:00 είχαμε ισάριθμες ισοπαλίες χωρίς τέρματα (!), ενώ ο Άγιαξ κέρδισε με 2-0 τη Στουρμ Γκρατς, που είχε τον Τάσο Αυλωνίτη στη σύνθεση της.
Ηταν το φαβορί στο ζευγάρωμα με τη Χάποελ Μπέερ Σεβά, αλλά η Νττιναμό Ζάγκρεμπ το... παραέκανε εύκολο. Οι Κροάτες διέλυσαν 5-0 τους Ισραηλινούς και δεν τίθεται ερώτημα για το ποιος θα βρεθεί στον 3ο προκριματικό του Champions League. Καθαρό προβάδισμα πήρε και ο Ερυθρός Αστέρας με το 3-0 επί της Σούντουβα, ενώ η Μάλμε πέρασε με 0-1 από την Κλουζ. Τέλος, σκορ πρόκρισης πήρε η Σπαρτάκ Τρνάβας με μεγάλη και δίκαιη νίκη με 2-0 επί της Λέγκια στην Βαρσοβία.
ΤΡΙΤΗ
Αστάνα – Μίντιλαντ 2-1
(31', 94' Κλάινχαϊσλερ – 51' Βίκχαϊμ)
Κλουζ – Μάλμε 0-1
(45' Στράντμπεργκ)
ΠΑΟΚ – Βασιλεία 2-1
(32' Κάνιας, 80' Πρίγιοβιτς – 82' Αγιέτι)
Ντ. Ζάγκρεμ – Χάποελ Μπέερ Σεβά 5-0
(22' Χαΐροβιτς, 28' Ορσιτς, 50', 62' Αντέμι, 90' Χότζιτς)
Σκεντίγια – Σέριφ 1-0
(24' Ιμπραΐμι)
Ερυθρός Αστέρας – Σούντουβα 3-0
(23' Εμπεσίλιο, 33' Ράντονιτς, 58' Μίλιτς)
Λέγκια Βαρσοβίας – Σπάρτακ Τρνάβας 0-2
(16' Γκρέντελ, 93' Βλάσκο)
ΤΕΤΑΡΤΗ:
Κουκέσι - Καραμπάγκ 0-0
Λουντογκόρετς - Βιντεότον 0-0
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ - Ελσίνκι 0-0
Άγιαξ - Στουρμ Γκρατς 2-0 (15' Ζίγετς, 57' Σένε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου