Τελευταία Νέα

1/7/18

Λεβαδειακός : Aνακοίνωσε τους Γιώργο Ζησόπουλο και Μιχάλη Μπαστακό!

Μετά τον 20χρονο Ελβετό χαφ, Λοπέζ Παραντά, ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την απόκτηση και των Γιώργου Ζησόπουλου και Μιχάλη Μπαστακό.
Γιώργος Ζησόπουλος και Μιχάλης Μπαστακός θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στον Λεβαδειακό. Η ομάδα της Βοιωτίας ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού και του νεαρού επιθετικού, καλύπτοντας έτσι κενά στα μετόπισθεν και στη γραμμή κρούσης.
Η ανακοίνωση για τον Γιώργο Ζησόπουλο:
"Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Ζησόπουλου ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας. Έτσι ο 34χρονος ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην ομάδα που ουσιαστικά αναδείχθηκε. Ο Γιώργος Ζησόπουλος υπηρέτησε τον Λεβαδειακό για 7 χρόνια (2005 -2010 και 2011-2013 μετρώντας 140 συμμετοχές και 7 γκολ
Ο Γιώργος Ζησόπουλος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον ΠΑΟΚ το 2003 καιμε την ομάδα της Θεσσαλονίκης πανηγύρισε την έξοδο στους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ το 2004. Το 2005 μετακόμισε στον Λεβαδειακό όπου παρέμεινε επί μία πενταετία ως βασικό στέλεχος. Το καλοκαίρι του 2010 μετακόμισε στην Κομοτηνή και τον Πανθρακικό όπου αγωνίστηκε για έναν χρόνο και επέστρεψε ξανά στην Βοιωτία και τον Λεβαδειακό.
Από το 2013 μέχρι το 2016 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αστέρα Τρίπολης, ενώ τον Ιούνιο του 2016 συμφώνησε με τον Ατρόμητο Αθηνών για τα επόμενα δύο χρόνια. Τον Γενάρη του 2018 «μετακόμισε» στον Απόλλωνα Αθηνών".
Η ανακοίνωση για τον Μιχάλη Μπαστακό:
"Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του Μιχάλη Μπαστακού ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τέσσερα χρόνια.
Ο Μιχάλης γεννήθηκε 27 Ιουλίου 1996 στην Καλαμάτα, απ’ όπου και κατάγεται. Απο μικρός ήταν κολλημένος με το ποδόσφαιρο και ξεκίνησε να παίζει στις Ακαδημίες του ΑΟ Φαραί. Σε ηλικία 15 ετών, ο Ατρόμητος τον ανακάλυψε και τον έφερε στην Αθήνα. Ο νεαρός επιθετικός εντάχθηκε άμεσα στην U15 των “Περιστεριωτών”, ωστόσο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μεταπήδησε στην U17, καθώς οι εμφανίσεις που πραγματοποιούσε ήταν εξαιρετικές. Τα πράγματα κυλούσαν εξαιρετικά για την καριέρα του Μιχάλη, ο οποίος στη συνέχεια πήρε ένα ακόμα παράσημο, καθώς εντάχθηκε στην U20. Ο προπονητής της πρώτης ομάδας, Σα Πιντο, έβλεπε την εξέλιξη του ταλαντούχου επιθετικού και γι αυτό το λόγο εισηγήθηκε στην διοίκηση να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Έτσι και έγινε ο Μιχάλης Μπαστακός υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ατρόμητο.
Τον Γενάρη του 2017 εμφανίστηκε ο Ηρακλής, ο οποίος ήθελε να πάρει τον ποδοσφαιριστή στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα του Περιστερίου δεν ήθελε όμως ούτε να ακούσει για πώληση του 20χρονου και έτσι ο δανεισμός ήταν η καλύτερη λύση. Ο Μπαστακός έφυγε με προορισμό τη Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος της σεζόν (3 γκολ σε 10 ματς). Επανήλθε στον Ατρόμητο ενώ από τον Γενάρη του 2018 αγωνίστηκε ως ελεύθερος πλέον στον Άρη θεσσαλονίκης.
Ο Μιχάλης Μπαστακός μετρά 19 συμμετοχές στη Super League με 3 γκολ και 5 συμμετοχές στο κύπελλο Ελλάδος με 1 γκολ".
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Λεβαδειακός είχε ανακοινώσει την απόκτηση και του 20χρονου Ελβετού μέσου, Λοπέζ Παραντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου