Τελευταία Νέα

1/7/18

Προμηθέας Πάτρας : Aνακοίνωσε τον Δημήτρη Κατσίβελη!

Ο Προμηθέας Πάτρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Κατσίβελη, ισχυροποιώντας ακόμη περισσότερο τον ελληνικό κορμό του εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.
O Προμηθέας Πάτρας συνεχίζει να ενισχύεται με γηγενείς παίκτες, ενισχύοντας σημαντικά τον ελληνικό κορμό του. Μετά τον Μιχάλη Τσαϊρέλη και τον Λεωνίδα Κασελάκη, κι ο Δημήτρης Κατσίβελης θα συνεχίσει την καριέρα του στο "Δημήτρης Τόφαλος". Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς γκαρντ, ο οποίος τη φετινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις.
Αυτός είναι ο τέταρτος ελληνικός σταθμός για τον 26χρονο γκαρντ, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Ολυμπιακό (2010-'15) και ΑΕΚ (2016-'17).
Η σχετική ανακοίνωση:
"H KAE Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει πως από χθες, 30 Ιουνίου, ο Δημήτρης Κατσίβελης ανήκει στο δυναμικό της ομάδας και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου.
Ο γεννημένος την 1η Οκτωβρίου 1991 στην Θέρμη της Θεσσαλονίκης, ύψους 1.98, guard είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές Ελλάδας, κι έχει κατακτήσει το χρυσό στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Εθνική Εφήβων (U18 - 2008) και τo αργυρό με την Εθνική Νέων στο Παγκόσμιο (U19 - 2009), και στο Πανευρωπαϊκό (U20 - 2010). Ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΜΑΣ Μαντουλίδη κι έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό(με τον οποίο κατέκτησε 1 Διηπειρωτικό, 2 Euroleague, 2 Πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο Ελλάδας), Α.Ε.Κ. και Αστάνα, με την οποία αγωνίστηκε στην VTB League και στις εγχώριες διοργανώσεις, στο Καζακστάν, όπου, με συμπαίκτη τον Λεωνίδα Κασελάκη, κατέκτησε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο).
Κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2017-18 ο Δημήτρης Κατσίβελης αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, όπου είχε 7.2 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 0.9 κλεψίματα κατά μέσο όρο, αγωνιζόμενος 24 λεπτά ανά αγώνα στην Stoiximan.gr Basket League, ενώ είχε 7.1 πόντους, 3.3 ριμπάουντ 3 ασίστ και 0.9 κλεψίματα κατά μέσο όρο, αγωνιζόμενος 23,5 λεπτά ανά αγώνα στο Basketball Champions League".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου