Τελευταία Νέα

2/7/18

ΚΑΕ Ολυμπιακός : Ανανέωσε ο Βασίλης Σπανούλης!

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν το κουνάει από τον Ολυμπιακό! Ο Kill Bill έπειτα από συνάντηση που είχε με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο ανανέωσε την συνεργασία του με τους "ερυθρόλευκους".
'Οπως έγινε το 2010, το 2013 και το 2016 ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος συμφώνησαν με τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος θα φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού για έναν ακόμη χρόνο. Αρχικά, δεν έγινε σαφής η χρονική διάρκεια στη νέα συμφωνία των δύο πλευρών, με τους "ερυθρόλευκους" να το ξεκαθαρίζουν μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσαν.
Λίγη ώρα αφότου ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε -έξω από τα γραφεία των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου- πως συνεχίζει στο Λιμάνι, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραμονή του στην ομάδα.
Οι "ερυθρόλευκοι" έδωσαν επίσημο τόνο στο γεγονός με post που έκαναν στους λογαριασμούς τους στα social media, με το "αρχηγός" να συνοδεύεται από το "VSpan4EverRed"!
Για να ακολουθήσει η ανακοίνωση: 
"Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος συναντήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας με τον αρχηγό της ομάδας Βασίλη Σπανούλη και συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους για ένα ακόμα χρόνο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου