Τελευταία Νέα

25/7/18

Παναθηναϊκός : Στην Μάλμε ο Γκιγιέρμο Μολίνς!

Ο Γκιγιέρμο Μολίνς που αποχώρησε ως ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό επέστρεψε στην Σουηδία και θα φορέσει και πάλι τη φανέλα της Μάλμε για τα επόμενα τρία χρόνια.
Στην πατρίδα του επέστρεψε ο Γκιγιέρμο Μολίνς ο οποίος για τα επόμενα τρία χρόνια θα ανήκει στην Μάλμε με την οποία είχε "χτίσει" το ονομά του στο παρελθόν.
Ο Σουηδός σέντερ φορ έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό καθώς δεν ανανεώθηκε η συνεργασία των δυο πλευρών παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ήθελε να παραμείνει στην Ελλάδα και τους πράσινους.
Από τη στιγμή που αυτό δεν συνέβη όμως έψαξε τον επόμενο σταθμό της πατρίδας του και ο επαναπατρισμός ήταν το καλύτερο δυνατό για τον ίδιο και την τετραμελή οικογένεια του.
Ο 30χρονος επιθετικός ανακοινώθηκε και επίσημα στην διάρκεια της Τετάρτης από την πρωταθλήτρια Μάλμε και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League! Η νυν ομάδα του, την Τρίτη στο πρώτο ματς για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League, επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της ρουμανικής Κλουζ. Στο τρέχον πρωτάθλημα, πάντως, η Μάλμε δεν φαίνεται τόσο δυνατή όσο πέρυσι, καθώς βρίσκεται στην έκτη θέση, 11 βαθμούς πίσω από την επικεφαλής  ΑΪΚ Στοκχόλμης, μετά από 15 αγωνιστικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου