Τελευταία Νέα

25/7/18

Παναθηναϊκός - GOES 5-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 5-0 της GOES με τον Γιώργο Δώνη να βλέπει τους πιτσιρικάδες να ανταποκρίνονται σε όσα τους είχε ζητήσει δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους.
Oι Νέοι του Παναθηναϊκού άρεσαν και πέρασαν το τεστ κόντρα στην ερασιτεχνική GOES επικρατώντας με 5-0 και αρκετοί εξ αυτών έδειξαν στον Γιώργο Δώνη ότι μπορεί να τους έχει εμπιστοσύνη.
Σίγουρα ο αντίπαλος ήταν χαμηλής δυναμικότητας αλλά από την πλευρά τους και οι πράσινοι παρατάχθηκαν με μόλις επτά παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην Super League και με μόλις έναν ξένο στη σύνθεση τους, τον Κάτσε.
Ο Δώνης έδωσε ευκαιρία σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του να παίξουν για αρκετό χρονικό διάστημα ενώ για πρώτη φορά στο φιλικό με την GOES έπαιξαν οι Σιφναίος, Ξενόπουλος, Χριστογέωργος, Δημήτρουλας, Σέχου και Εμμανουηλίδης που έως τώρα δεν είχαν χρησιμοποιηθεί ούτε λεπτό.
Ο τελευταίος μάλιστα πέτυχε και δυο γκολ στο δεύτερο μέρος που χρησιμοποιήθηκε ενώ από ένα τέρμα πέτυχαν οι Τζανδάρης, Μαυρομάτης και Αποστολάκης ο οποίος πέτυχε μια γκολάρα.

ΜΕ 3-4-2-1 ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.


Παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με νέα παιδιά και ελάχιστους έμπειρους παίκτες ο Γιώργος Δώνης θέλησε η ομάδα του να παίξει και πάλι με το 3-4-2-1 στο οποίο δουλεύει όλο αυτό το διάστημα το τριφύλλι.
Ο Γιώργος Δώνης παρέταξε τους πράσινους με τον Ξενόπουλο κάτω από τα γκολπόστ και την τριάδα στην άμυνα αποτελούσαν οι Οικονομόπουλος, Θεοχάρης και Μαυρομάτης. Στην τετράδα μπροστά έπαιξε ο Δημήτρουλας στο δεξί άκρο και ο Χατζηθεοδωρίδης αριστερά ενώ οι Κάτσε, Τζανδάρης ήταν τα δυο αμυντικά χαφ. Μπροστά τους έπαιξαν οι Κουντουριώτης και Χαντζάρας με τον Σιφναίο να είναι στην κορυφή της επίθεσης.
Μάλιστα στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού βρέθηκαν για πρώτη φορά οι Ξενόπουλος, Δημήτρουλας και Σιφναίος που έως τώρα δεν είχαν παίξει ούτε λεπτό.

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΜΕ ΤΖΑΝΔΑΡΗ.


Ο Παναθηναϊκός από το πρώτο λεπτό είχε την υπεροχή στο παιχνίδι αφού η GOES ήταν χαμηλής δυναμικότητας και δεν μπορούσε να απειλήσει τους πράσινους.
Το τριφύλλι άνοιξε το σκορ στο 11' με τον Τζανδάρη. Ο Χατζηθεοδωρίδης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά η αντίπαλη άμυνα απομάκρυνε με τον μέσο του Παναθηναϊκού να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει για τους πράσινους.
Οι παίκτες του Δώνη συνέχισαν να πιέζουν και στο 16' είχαν μια καλή στιγμή. Σε σέντρα του Οικονομόπουλου από τα δεξιά ο Χαντζάρας έκανε την προβολή που έδιωξε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ της GOES. Στο επόμενο λεπτό ο Σιφναίος μετά από κόρνερ πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα ελάχιστα έξω.

ΜΕ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΤΟ 2-0.


Στο 20' οι πράσινοι απείλησαν και πάλι με ατομική ενέργεια του Δημήτρουλα αλλά το τελείωμα του νεαρού επιθετικού δεν ήταν το καλύτερο δυνατό με τον γκολκίπερ της GOES να αποκρούει. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να χάνει τη μια ευκαιρία μετά την άλλη χωρίς να μπορεί να σκοράρει.
Το 2-0 έγινε στο 34' όταν ο Κάτσε έκανε το φάουλ και ο Μαυρομάτης με προβολή από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Δυο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Σιφναίος βγήκε τετ α τετ και έκανε ωραία ατομική προσπάθεια αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά.

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ, ΔΥΟ ΓΚΟΛ Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ.


Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Δώνης έκανε τέσσερις αλλαγές καθώς χρησιμοποίησε τους Χριστογέωργο, Σέχου και Εμμανουηλίδη που δεν είχαν παίξει μέχρι τώρα ούτε λεπτό.
Μάλιστα ο Εμμανουηλίδης, πρώτος σκόρερ της Κ20 πέρυσι, στο 63' πέτυχε το 3-0 με δυνατό δεξί σουτ μετά από όμορφη ασίστ του Αποστολάκη. Λίγο νωρίτερα ο Γιώργος Δώνης είχε ρίξει στο ματς και τους υπόλοιπους παίκτες που ήταν στον πάγκο.
Στο 70' ο Μπουζούκης είχε την ευκαιρία να σκοράρει και αυτός αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε λίγο έξω.

ΓΚΟΛΑΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.


Ένα λεπτό αργότερα ο Παναθηναϊκός έκανε το 4-0 με ένα πανέμορφο γκολ του Αποστολάκη. Ο νεαρός χαφ τσίμπησε τη μπάλα πάνω από τον αντίπαλο γκολκίπερ και την έστειλε στα δίχτυα.
Στο 78' ο Σέχου αστόχησε και αυτός από κοντά ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Εμμανουηλίδης και πάλι με δυνατό διαγώνιο σουτ.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξενόπουλος (46' Χριστογέωργος), Οικονομόπουλος, Μαυρομάτης (60' Αποστολάκης), Θεοχάρης, Δημήτρουλας, Κάτσε (60' Στάικος), Σιφναίος (46' Σέχου), Χατζηθεοδωρίδης (46' Οικονόμου), Τζανδάρης (60' Μπουζούκης), Κουντουριώτης (60' Πίσπας), Χαντζάρας (46' Εμμανουηλίδης).
VV GOES: Μελμέεστερ (82' Βαν Έρντε), Ουίλ, Ν' Γκουέν, Ντέκερ, Βαν Χεκ, Κρουν, Ντε Βλίγκερ, Ντε Πούντερ (6' Ούλε), Τζέιμς, Μπεσουγέν, Χόλμανς,
Σκόρερ: 11' Τζανδάρης, 34' Μαυρομάτης, 63'-90' Εμμανουηλίδης, 71' Αποστολάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου